Vsem mamicam in dekletom želimo lep praznik!
Rezervacije na tel. Gostilna Krpan – 01/5211220

Vse informacije dobite na tel.: 01-521-12-20, fax.: 01-524-28-17ONLINE REZERVACIJA
Cenjene goste obveščamo, da do nadaljnjega ne strežemo Dnevne ponudbe in kosil, strežemo samo hrano po naročilu.
Read MoreSPOŠTOVANI GOSTJE, POSTREŽEMO VAS LAHKO NA ATRIJSKEM VRTU, KJER JE DOVOLJ PROSTORA ZA VARNO DRUŽENJE V SKLADU Z ZAKONOM.
VSAK DAN SVEŽE RIBE IN SVEŽE PRIPRAVLJENE JEDI, VABLJENI, V PRIJETNO SENCO KOSTANJEV!
JEDI VAM LAHKO PRIPRAVIMO TUDI ZA DOMOV!
GOSTILNA JE ODPRTA OD 11. DO 23. URE OD PETKA DO SOBOTE.
NEDELJA ZAPRTO, razen po predhodnem dogovoru.
DARKO SIMONČIČ
Read MoreSpoštovani gostje, v gostilni Krpan sprejemamo tudi turistične BONE21, v vrednosti nad 25 eur.
Prosimo za predhodno rezervacijo na tel. 01/5211220.
Dobrodošli.
Read More
MENU
COLD APPETIZERS
Cover (with 22% vat) 3,00 eur
price with 9,5 %
value added tax EURO/ |
|
1. oysters- 100g | 3,50 / |
2. seafood salad | 13,00 / |
3. octopus salad (Dalmatian style)- 200g | 13,00 / |
4. marinated scampi (from Adriatic Sea)- 350g | 39,00 / |
5. Carpaccio seabass | 15,50 / |
6. tomatoes with Bufalo mozzarella- 250g | 9,90 / |
7. pâté de Foie gras- 100g | 9,00 / |
8.Carpaccio salmon | 15,50/ |
9. Karst Prosciutto with olives | 11,00/ |
SOUPS
1. fish soup (from fresh European seabass)- 2,5dl | 6,00/ |
2. soup of the day- 2,5dl | 5,00/ |
HOT APPETIZERS
price EURO/ | |
1. seafood plate (grilled): octopus, squids, scallops, scampo – portion 300g |
20,00/ |
2. grilled octopus- portion 180g | 15,50/ |
3. grilled Norwegian scampi – portion 400g | 18,00/ |
4. Norwegian scampi buzzara- portion 400g | 18,00/ |
5. grilled scampi (from the Adriatic sea) – portion 400g | 39,00/ |
6. scampi buzzara (from the Adriatic sea) – portion 400g | 40,00/ |
7. blue mussels buzzara- portion 500g | 13,00/ |
8. lobster (from the Adriatic sea)- 1000g | 90,00/ |
9. grilled scallops- 100g | 3,00/ |
10. cleaned shrimps with spicy sauce- portion 250g | 15,50/ |
PASTA AND RISOTTI
price EURO/ | |
1. risotto with shrimps- portion 300g | 15,50/ |
2. risotto with European seabass – portion 300g | 15,50/ |
3. risotto with boletus mushrooms and shimbs – portion 300g | 15,50/ |
4. squid ink risotto- portion 300g | 15,50/ |
5. home-made gnocchi with boletus mushrooms – portion 250g | 15,50/ |
6. home-made gnocchi with boletus mushrooms and shimbs- portion 200g | 16,00/ |
7. spaghetti with tomatoes and basil- portion 150g | 11,00/ |
8. tagliatelle with lobster (from the Adriatic sea)- portion 1000g | 90,00/ |
9. pasta with fresh vegetables – portion 250g | 10,00/ |
FRESH CAPTIVE BRED FISH (PREPARED IN DIFFERENT WAYS)
1. grilled European seabass („na gradeli“)- 100g | 4,00/ |
2. roasted European seabass in salt(for 2 persons)- 1000g | 40,00/ |
3. European seabass or sea bream, steamed in white wine (for 2 persons)- 1000g | 40,00/ |
FRESH WILD FISH
grilled (grapevine wood and firewood grill)
price Euro/ | |
1. european seabass – 100 g | 6,50/ |
2. sea bream – 100 g | 6,50/ |
3. scorpionfish – 100 g | 7,50/ |
4. european turbot | 6,00/ |
5. John Dory | 6,50/ |
6. angler | 6,50 / |
7. angler – portion | 28,00 / |
8. flying fish | 7,50 / |
9. european seabass in salt | 6,50 / |
10. european seabass extra – 100 g
11. sea bream extra – 100 g 12. scorpionfish extra – 100 g 13. John Dor extra 14. flying fish extra 15. grilled squids, mangold and potatoes – portion 250 g |
7,50 /
7,50 / 7,90 / 7,90 / 7,50 / 13,00 /
|
MEAT DISHES |
|
price EURO/ | |
1. colt steak (beefsteak)with a side dish grilled over an open fire – 250 g | 20,00/ |
2. beefsteak with white truffles – 250 g | 27,00 |
SIDE DISHES | |
1. potatoes with butter – 25 dag | 4,00 / |
2. mangold and potatoes – 10 dag | 4,00 / |
SALADS | |
1. salad – 200 g | 6,00/ |
2. salad (large) – 400 g | 7,00/ |
DESSERTS
price EURO/ | |
1. pannacota | 5,00/ |
2. dessert rest | 6,00/ |
3. tiramisu | 6,00/ |
4. strudel | 5,00/ |
5. fruit | 5,00/ |
Read More
našem gostinskem podjetju se ukvarjamo tudi s postrežbo hladno – toplih jedi in pijač na terenu – CATERING.
Organizacijo in pripravo vodi direktor podjetja Darko Simončič v Gostilni Krpan.
Dvajset let izkušenj na večjih in manjših strežbah brez števila dokazujejo kvaliteto naše gostilne z dolgoletno tradicijo tudi navzven.
Pripravljamo cateringe po Vaših željah vseh zahtevnosti od deset pa do tisoč oseb, hrano, pijačo ter inventar lahko dostavimo v Vaše podjetje, na dom, kjerkoli v območju MOL, postrežemo tudi na naših lokacijah.
Nekaj osnovnih primerov
Kanapeji ali obloženi kruhki ( 12,80 eur / po osebi)
Postrežbo takšnega ali podobnega obsega Vam pripravimo za 10 oseb ali več.
Postrežba hladnih jedi s kuharjem pred gosti
V ceno je vključen tudi dodatek (svež hren in velike olive iz olivnega olja) ter postrežba. Hladne jedi računamo po dejanski porabi na kg, ne po osebi.
Postrežbo takšnega ali podobnega obsega Vam pripravimo za 15 oseb ali več.
Dodatek po želji (5,00 eur / po osebi)
Hišno pecivo naše mam’ce
Svež ananas in melona
Postrežbo takšnega ali podobnega obsega Vam pripravimo za 10 oseb ali več.
V ceno ni vključen ddv.
Za postrežbo nad sto oseb nudimo posebne popuste. Na Vašo željo lahko organiziramo tudi prostor, omogočimo najem šotora, žive glasbe ipd…Potrudili se bomo zadovoljiti Vašim željam in potrebam v obojestransko zadovoljstvo.
Vse informacije dobite na telefonu :
Gostilna Krpan, kontaktna oseba g. Darko Simončič, po 13. uri, tel. 01/521-12-20