CENIK RESTAVRACIJA KRPAN
Cena: z 9,5 % ddv-jem v EURO 1. Ostrige – 100 g (mk) 3,00 2. Morska solata – 220 g ( f,r,mk) 11,00 3. Hobotnica v solati po dalmatinsko – 200 g (f) 11,50 4. Škampi (jadranski) v marinadi – 350 g (r,mk) 30,00 5. Carpacco od brancin– 100 g (f9 14,00 6. Paradižnik z mozzarelo Bufalo – 250 g (g,,m) 9,00 7. Gosja pašteta – 100 g (j,ž) 9,00 8. Carpacco losos – 100 g (f) 9,00 9. Kraški pršut z olivami – 100 g (ž) 9,00 J U H E1. Ribja juha svežega brancina – 2,5 dcl (f) 6,00 2. Dnevna juha – 2,5 dcl (j,z) 3,50 TOPLE PREDJEDI
1. Morski krožnik z žara: hobotnica, lignji, kapesanta, škamp – porcija 300 g (f,r,mk) 17,00 2. Hobotnica z žara – porcija 180 g (f) 13,00 3. Škampi (norveški) z žara – porcija 400 g ® 18,00 4. Škampi (norveški) na buzaro – porcija 400 g ® 18,00 5. Škampi (jadranski) z žara – porcija 400 g ® 36,00 6. Škampi (jadranski) na buzaro – porcija 400 g ® 36,00 7. Pedoče školjke na buzaro – porcija 500 g (mk) 9,00 8. Jastog (jadranski) – 1000 g (f) 90,00 9. Kapesante z žara – 100 g (mk) 2,50 10. Gamberi očiščeni v pikantni omaki – porcija 250 g ® 13,00 1. Rižota z gamberi – porcija 300 g (g,r) 13,00 2. Rižota z brancinom – porcija 300 g (g,f) 13,00 3. Rižota z jurčki in gamberi– porcija 300 g (g,r) 13,00 4. Rižota črna s sipo– porcija 300 g (g,r) 13,00 5. Njoki domači z jurčki- porcija 250 g (g,j) 14,00 6. Njoki domači z gamberi– porcija 200 g (g,j,r) 16,00 7. Špageti s paradižnikom in basiliko – porcija 150 g (g,j, 11,00 8. Rezanci z jastogom (jadranski) – 1000 g (g,j,f) 90,00 9. Testenine s svežo zelenjavo – porcija 250 g (g,j,z) 10,00
SVEŽE GOJENE RIBE NA RAZLIČNE NAČINE1. Brancin pečen na gradeli – 100 g (f) 3,00 2. Brancin pečen v soli (f) (za dve osebi) – 1000 g 33,50 3. Brancin ali orada kuhano v belem vinu (f,ž) za dve osebi – 1000 g 33,00 SVEŽE DIVJE RIBEpečene na odprtem žaru kurjeno z vinsko trto in drvmi1. Brancin 100 g (f) 5,50 2. Orada 100 g (f) 5,50 3. Škarpena 100 g (f) 6,00 4. Rombo 100 g (f) 5,00 5. Kovač 100 g (f) 6,00 6. Morska žaba 100 g (f) 5,50 7. Morska žaba (porcija) (f) 24,90 8. Zobatec 100 g (f) 6,00 9. Brancin v soli 100 g (f) 6,00 10. Brancin – ekstra 100 g (f) 7,50 11. Orada – ekstra 100 g (f) 7,50 12. Škarpena – ekstra 100 g (f) 7,90 13. Kovač ekstra 100 g (f) 7,90 14. Zobatec – ekstra 100 g (f) 7,50 15. Lignji z žara – blitva krompir – porcija 250 g (mk,g,z) 13,00
MESNE TOPLE JEDI1. Biftek žrebičkov s prilogo /pečen na odpr.žaru – 250 g (ž) 18,00 2. Biftek s tartufato– 250 g (ž) 25,00 PRILOGE PO IZBIRI
Cena: z 9,5% ddv v Euro 1. Krompir maslen – 25 dag (g) 4,00 2. Blitva krompir – 10 dag (g,) 4,00
SOLATE1. Solata po izbiri – 200 g 4,00 2. Velika solata (sezonska) – 400 g 7,00
SLADICE
1. Pannaccota – kuhana smetana 1 dcl (g,j,m) 5,00 2. Sladoled domači – različni okusi – 3 kepice (m,j,g) 5,00 3. Tiramisu – 15 dag (m,j,g) 5,00 4. Zavitki – 15 dag (m,j,g) 5,00 5. Sadje 5,00
LEGENDA ALERGENOV: GLUTEN JAJCA ARAŠIDI SOJA MLEKO OREŠKI RIBE RAKI MEHKUŽCI LISTNA ZELENA GORČIČNO SEME VOLČJI BOB ŽVEPLOV DIOKSID g j a l m o f r mk z gs v ž
|
Stran 1 od 2