Vse informacije dobite na tel.: 01-521-12-20, fax.: 01-524-28-17ONLINE REZERVACIJA

Novice

VALENTINOVA VEČERJA 2024

Posted in: Uncategorized

VALENTINOVA   VEČERJA  ŽE 32. LETO  V   RESTAVRACIJI  KRPAN

V  SREDO  14/02/2024  

Za dobro vzdušje bo skrbel pianist UROŠ!

Izbirate lahko med petimi menuji;  Ribji,  Mesni in

Menu za 2 osebi

Ob rezervaciji naprošamo, da sporočite tudi želeni menu

radi lažje priprave hrane v naši kuhinji.

Ekipa Krpan Vam želi veliko Ljubezni!  

 

1. VALENTINOV  RIBJI  MENU:

    1. mešan morski krožnik

  Hišna pašteta od škampov in škarpene, bacalar,hobotnica v solati,

 poparjen carpaccio brancina

   2. krožnik

Jastog s svežimi testeninami (delamo za dve osebi)

3. krožnik –  Hišna sladica:

 Tiramisu  ali  pannacotta z gozdnimi sadeži

Cena  menuja 51 eur na osebo

  

2. VALENTINOV  RIBJI  MENU:

    1. mešan morski krožnik

  Hišna pašteta od škampov in škarpene, bacalar,hobotnica v solati,

 poparjen carpaccio brancina

   2. krožnik

Očiščeni škampi s testeninami(delamo za dve osebi)

3. krožnik –  Hišna sladica:

Tiramisu  ali  pannacotta z gozdnimi sadeži

Cena  menuja 45,00 eur

  

3. VALENTINOV  RIBJI  MENU:

    1. mešan morski krožnik

  Hišna pašteta od škampov in škarpene, bacalar,hobotnica v solati,

 poparjen carpaccio brancina

   2. krožnik

Škampi na žaru

Priloga: pečen radič

3. krožnik –  Hišna sladica:

Tiramisu  ali  pannacotta z gozdnimi sadeži

Cena  menuja 45,00 eur po osebi

  

4. VALENTINOV  RIBJI  MENU:

    1. mešan morski krožnik

  Hišna pašteta od škampov in škarpene, bacalar,hobotnica v solati,

 poparjen carpaccio brancina

   2. krožnik

File Brancina pečenega na odprtem ognju

Priloga: pečen radič in blitva s krompirjem.

3. krožnik –  Hišna sladica:

Tiramisu  ali  pannacotta z gozdnimi sadeži

Cena  menuja 40 eur na osebo

    

 VALENTINOV   MESNI   MENI:

  1. Sestavljen hladen mesni krožnik

 Petelinova pašteta, tatarski biftek, jelenova salama s hrenom.

   2. krožnik

Taliata  govejega bifsteaka na motovilcu

Priloga: Pečen krompir +  traviso radič, mešana solata                                                            

   3. krožnik –  Hišna sladica:

  Tiramisu ali breskov zavitek

Cena mesnega menuja  38 eur