
♥ ♥ ♥ ♥
VALENTINOVA VEČERJA ŽE 33. LETO V RESTAVRACIJI KRPAN
V PETEK 14/02/2025
Za dobro vzdušje bo skrbel
pianist UROŠ
Izbirate lahko med petimi menuji; Ribji, Mesni in
Menu za 2 osebi
Ob rezervaciji naprošamo, da sporočite tudi želeni menu
zaradi lažje priprave hrane v naši kuhinji.
Ekipa Krpan Vam želi veliko Ljubezni!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
1. VALENTINOV RIBJI MENU:
1. mešan morski krožnik
Hišna pašteta od škampov in škarpene, bacalar,hobotnica v solati,
poparjen carpaccio brancina
2. krožnik
Jastog s svežimi testeninami (delamo za dve osebi)
3. krožnik – Hišna sladica:
Tiramisu ali pannacotta z gozdnimi sadeži
Cena menuja 64 eur na osebo
♥ ♥ ♥
2. VALENTINOV RIBJI MENU:
1. mešan morski krožnik
Hišna pašteta od škampov in škarpene, bacalar,hobotnica v solati,
poparjen carpaccio brancina
2. krožnik
Očiščeni škampi s testeninami(delamo za dve osebi)
3. krožnik – Hišna sladica:
Tiramisu ali pannacotta z gozdnimi sadeži
Cena menuja 57,00 eur na osebo
♥ ♥ ♥
3. VALENTINOV RIBJI MENU:
1. mešan morski krožnik
Hišna pašteta od škampov in škarpene, bacalar,hobotnica v solati,
poparjen carpaccio brancina
2. krožnik
Škampi na žaru
Priloga: pečen radič
3. krožnik – Hišna sladica:
Tiramisu ali pannacotta z gozdnimi sadeži
Cena menuja 57,00 eur na osebo
♥ ♥ ♥
4. VALENTINOV RIBJI MENU:
1. mešan morski krožnik
Hišna pašteta od škampov in škarpene, bacalar,hobotnica v solati,
poparjen carpaccio brancina
2. krožnik
File divjega Brancina pečenega na odprtem ognju
Priloga: pečen radič in blitva s krompirjem, pečen krompir
3. krožnik – Hišna sladica:
Tiramisu ali pannacotta z gozdnimi sadeži
Cena menuja 53 eur na osebo
♥ ♥ ♥
VALENTINOV MESNI MENI:
- Sestavljen hladen mesni krožnik
Petelinova pašteta, tatarski biftek, jelenova salama s hrenom.
2. krožnik
Taliata argentinskega uležanega bifsteaka na motovilcu
Priloga: Pečen krompir + traviso radič, mešana solata
3. krožnik – Hišna sladica
Tiramisu ali breskov zavitek
Cena mesnega menuja 53 eur na osebo
♥ ♥ ♥