CENIK RESTAVRACIJA KRPAN
Pogrenjek z 22% ddv = 3,00 eur Cena: z 9,5 % ddv-jem v EURO 1. Ostrige – 100 g (mk) 4,00 2. Grancevola (r,m,k) 26,00 3. Tatar tuna 19,00 4. Inčuni v marinadi 15,00 5. Morska solata – 220 g ( f,r,mk) 17,00 6. Hobotnica v solati po dalmatinsko – 200 g (f) 16,00 7. Škampi (jadranski) v marinadi – 400 g (r,mk) 55,00 8. Carpacco – brancin– 100 g (f9 17,00 9. Paradižnik z mozzarelo Bufalo – 250 g (g,,m) 14,00 10. Gosja pašteta – 100 g (j,ž) 9,00 11. Carpacco losos – 100 g (f) 17,00 12. Kraški pršut z olivami – 100 g (ž) 15,00 13. Salama (ž) 15,00 14. Solata z gamberi 17,00 15. Carpaccio z jurčki 19,00 J U H E1. Ribja juha svežega brancina – 2,5 dcl (f) 7,00 2. Dnevna juha – 2,5 dcl (j,z) 6,00 TOPLE PREDJEDI
1. Morski krožnik z žara: hobotnica, lignji, kapesanta, škamp – porcija 300 g (f,r,mk) 26,00 2. Hobotnica z žara – porcija 180 g (f) 19,00 3. Škampi (norveški) z žara – porcija 400 g ® 25,00 4. Škampi (norveški) na buzaro – porcija 400 g ® 25,00 5. Škampi (jadranski) z žara – porcija 400 g ® 55,00 6. Škampi (jadranski) na buzaro – porcija 400 g ® 55,00 7. Pedoče školjke na buzaro – porcija 500 g (mk) 15,00 8. Jastog (jadranski) – 1000 g (f) 120,00 9. Kapesante z žara – 100 g (mk) 4,00 10. Gamberi očiščeni v pikantni omaki – porcija 250 g ® 19,00 11. Dondole 18,00 12. Jurčki žar 19,00 13. Jurčki z gamberi 22,00 TESTENINE IN RIŽOTE 1. Rižota z gamberi – porcija 300 g (g,r) 19,50 2. Rižota z brancinom – porcija 300 g (g,f) 19,50 3. Rižota z jurčki in gamberi– porcija 300 g (g,r) 19,50 4. Rižota črna s sipo– porcija 300 g (g,r) 19,50 5. Njoki domači z jurčki- porcija 250 g (g,j) 19,50 6. Njoki domači z gamberi– porcija 200 g (g,j,r) 19,50 7. Špageti s paradižnikom in basiliko – porcija 150 g (g,j, 14,50 8. Rezanci z jastogom (jadranski) – 1000 g (g,j,f) 120,00 9. Testenine s svežo zelenjavo – porcija 250 g (g,j,z) 14,00
SVEŽE GOJENE RIBE NA RAZLIČNE NAČINE
1. File brancina + krompir (f,g) 12,00 2. Brancin pečen na gradeli – 100 g (f) 4,50 3. Brancin pečen v soli (f) (za dve osebi) – 1000 g 45,00 4. Brancin ali orada kuhano v belem vinu (f,ž) za dve osebi – 1000 g 45,00 5. Brancin cel + krompir (f,g) 22,00 SVEŽE DIVJE RIBEpečene na odprtem žaru kurjeno z vinsko trto in drvmi1. Brancin 100 g (f) 7,00 2. Orada 100 g (f) 7,00 3. Škarpena 100 g (f) 8,50 4. Rombo 100 g (f) 7,00 5. Kovač 100 g (f) 8,00 6. Morska žaba 100 g (f) 8,00 7. Morska žaba (porcija) (f) 33,00 8. Zobatec 100 g (f) 8,50 9. Brancin v soli 100 g (f) 7,50 10. Brancin – ekstra 100 g (f) 8,50 11. Orada – ekstra 100 g (f) 8,50 12. Škarpena – ekstra 100 g (f) 8,50 13. Kovač ekstra 100 g (f) 8,50 14. Zobatec – ekstra 100 g (f) 8,50 15. Lignji z žara – blitva krompir – porcija 250 g (mk,g,z) 16,00
MESNE TOPLE JEDI1. Biftek žrebičkov s prilogo /pečen na odpr.žaru – 250 g (ž) 27,00 2. Biftek s tartufato– 250 g (ž) 33,00 3. Biftek žrebičkov 300 g (ž) 35,00 4. Pečenka divjega prašiča (250g) 18,00 PRILOGE PO IZBIRI
Cena: z 9,5% ddv v Euro 1. Krompir maslen – 25 dag (g) 5,00 2. Blitva krompir – 10 dag (g,) 5,00
SOLATE1. Solata po izbiri – 200 g 7,00 2. Velika solata (sezonska) – 400 g 10,00
SLADICE
1. Pannaccota – kuhana smetana 1 dcl (g,j,m) 6,00
2. Tiramisu – 15 dag (m,j,g) 7,00 3. Zavitki – 15 dag (m,j,g) 6,00 4. Sadje 6,00 5. Sladica ostalo 7,00
LEGENDA ALERGENOV: GLUTEN JAJCA ARAŠIDI SOJA MLEKO OREŠKI RIBE RAKI MEHKUŽCI LISTNA ZELENA GORČIČNO SEME VOLČJI BOB ŽVEPLOV DIOKSID g j a l m o f r mk z gs v ž
|
Stran 1 od 2