SREČNO 2025!
Vabljeni v gostilno Krpan na
tradicionalno Silvestrovanje v družbi
odlične Hrvaške skupine Legino!
Silvestrsko večerjo vam bodo pripravljali vrhunski kuharji!
Vse info na tel. Gostilna Krpan – 01/5211220
Z veseljem, šef
Dare
NOVOLETNI MENU 2024/2025
RIBJI
MENU
Mešan morski krožnik:
Poparjen in
surov carpaccio brancina, hobotnica v solati, škarpenina – škampova pašteta,
bacalar
2. krožnik :
Pečen škamp in 1 kapesanta žar in 1 kapesanta
gratinirano
3. krožnik :
1 kos pečenega divjega brancina
Priloga: pečen krompir, blitva krompir in radič pečen
4. Krožnik:
Sladica: Hišna
5. Krožnik:
Obarna juha ob 1. uri
Cena z ddv: 149,00 eur
MESNI MENU
Mešan
mesni krožnik:
Tatarski biftek, domača salama, petelinova pašteta
2. krožnik :
Hišni njoki z divjačinskim golažem
3. krožnik :
Srednje pečen befsteak, z jurčkovo omako ali na žaru in pečeni kotleti jagenjčka
Priloga: pečen krompir in jurčki na žaru, sveža solat
4. krožnik:
Hišna sladica
5. krožnik:
Obarna juha ob 1. uri Cena z ddv: 149 eur
Read More
♥ 3 ♥
PONUDBA V
ČASU KOSIL »KRPAN«
Cene z 9,50% ddv-jem)
1. Hišni njoki z gamberi (g,j,ž) 9,90 eur
2. Pečenega ½ Brancina (300g) + krom 12,00 eur
3. Ribja juha -škarpene 7,00 eur
4. Dnevna juha –šparglova 6,00 eur
5. Popečeni gamberi na rukoli 9,90 eur
6. Pečen svinjski kotlet (300 g) + krompir 7,50 eur
7. Školjke pedoče (500g) na Buzaro ali s špageti (m,k,ž,g 13,00 eur
8. Popečeni šparglji + popečeni gamberi 11,00 eur
9. Solata s šparglji in paradižnikom
10.Lignji na žaru + blitva krompir (300g)(m,k) 12,00 eur
SLADICE:
– tiramisu (g,j,ž) 4,00 eur
– pannacotta s gozdnimi sadeži (g,j, 4,00 eur
– breskov zavitek ( g,j,ž) 4,00 eur
– limonina torta (g,j,ž) 4,00 eur
LEGENDA ALERGENOV :
GLUTEN JAJCA
ARAŠIDI SOJA MLEKO OREŠKI RIBE RAKI MEHKUŽCI
LISTNA ZELENA GORČIČNO
SEME VOLČJI
BOB ŽVEPLOV DIOKSID
z gluten.
in proizv.
in izdel. glavonožci in proizv. In sulfiti
g j a l m o f r mk z gs v ž
SEZAMOVO SEME
s
Pripravljamo jedi, ki so namenjene gostom brez alergij, zato jedi poleg
navedenih alergenov lahko vsebujejo še
ostale alergene v Sledovih.
V primeru alergij, obvestite strežno osebje, da vam pripravi jedi, ki jih
lahko uživate.
Read More
TRADICIONALNA ŠKAMPIADA IN JASTOGI
v restavraciji KRPAN
V času tedna Restavracij v KRPANU v Ljubljani od petka zvečer 11. oktobra do vključno sobote 19. oktobra 2024 TRADICIONALNA ŠKAMPIADA IN JASTOGI že 32. leto.
PONUDBA V ČASU ŠKAMPIADE IN JASTOGOV:
Škampi jadranski v marinadi 400 g 42,00 eur Škampi jadranski na beli buzari 400 g 47,00 eur Škampi jadranski v rdeči buzari 400g 47,00 eur Škampi jadranski (očiščeni)s svežimi špageti,porcija 35,00 eur Škampi jadranski na žaru 400 g 47,00 eur .Škampi uvoz na žaru 400 g 35,00 eur Škampi uvoz v beli buzari 400 g 35,00 eur Škampi uvoz v rdeči buzari 400 g 35,00 eur Škampi očiščeni uvoz, s svežimi špageti, porc. 30,00 eur
Jastog
500/600 g za 2 osebi,s svežimi
špageti ali rezanci 59,00 eur
Jastog v solati s paradižnikom+čebula 500/600 g 59,00 eur
Ob
rezervaciji prosimo, da poveste želeno jed, na kateri način priprava škampov
ali jastogov in ali uvoz ali jadranski.
Ostale
hladne predjedi si lahko naročite ob prihodu.
V
ponudbi sta tudi vrhunski vini (CUVEA):
Rdeče
2018 in Belo 2019, cena ugodna 1 dl 4 eur
REZERVACIJE sprejemamo samo
na tel. po 11. do 23. ure
gostilna KRPAN tel. 01/5211220
Read More
The price of the menu is 149 eur.
New Year’s Eve with the music group Legino!
HAPPY NEW YEAR 2025!
—————————————————————————————————————–
Krpanov letni vrt
Read More
SPOŠTOVANI GOSTJE,
GOSTILNA JE ODPRTA OD 11. DO 23. URE OD PONEDELJKA DO SOBOTE.
NEDELJA ZAPRTO, razen po predhodnem dogovoru.
JEDI VAM LAHKO PRIPRAVIMO TUDI ZA DOMOV.
DARKO SIMONČIČ
Read More
MENU
COLD APPETIZERS
Cover (with 22% vat) 3,00 eur
price with 9,5 %
value added tax EURO/
1. oysters- 100g
4,00 /
2. seafood salad
17,00 /
3. octopus salad (Dalmatian style)- 200g
17,00 /
4. marinated scampi (from Adriatic Sea)- 400g
55,00 /
5. Carpaccio seabass
17,00 /
6. tomatoes with Bufalo mozzarella- 250g
14,00 /
7. pâté de Foie gras- 100g
9,00 /
8.Carpaccio salmon
17,00/
9. Karst Prosciutto with olives
15,00/
SOUPS
1. fish soup (from fresh European seabass)- 2,5dl
8,50/
2. soup of the day- 2,5dl
6,00/
HOT APPETIZERS
price EURO/
1. seafood plate (grilled): octopus, squids, scallops, scampo – portion 300g
26,00/
2. grilled octopus- portion 180g
19,00/
3. grilled Norwegian scampi – portion 400g
25,00/
4. Norwegian scampi buzzara- portion 400g
25,00/
5. grilled scampi (from the Adriatic sea) – portion 400g
55,00/
6. scampi buzzara (from the Adriatic sea) – portion 400g
55,00/
7. blue mussels buzzara- portion 500g
15,00/
8. lobster (from the Adriatic sea)- 1000g
120,00/
9. grilled scallops- 100g
,00/
10. cleaned shrimps with spicy sauce- portion 250g
19,00/
PASTA AND RISOTTI
price EURO/
1. risotto with shrimps- portion 300g
19,50/
2. risotto with European seabass – portion 300g
19,50/
3. risotto with boletus mushrooms and shimbs – portion 300g
19,50/
4. squid ink risotto- portion 300g
19,50/
5. home-made gnocchi with boletus mushrooms – portion 250g
19,50/
6. home-made gnocchi with boletus mushrooms and shimbs- portion 200g
19,50/
7. spaghetti with tomatoes and basil- portion 150g
14,00/
8. tagliatelle with lobster (from the Adriatic sea)- portion 1000g
120,00/
9. pasta with fresh vegetables – portion 250g
14,50/
FRESH CAPTIVE BRED FISH (PREPARED IN DIFFERENT WAYS)
1. grilled European seabass („na gradeli“)- 100g
4,50/
2. roasted European seabass in salt(for 2 persons)- 1000g
45,00/
3. European seabass or sea bream, steamed in white wine (for 2 persons)- 1000g
45,00/
FRESH WILD FISH
grilled (grapevine wood and firewood grill)
price Euro/
1. european seabass – 100 g
7,00/
2. sea bream – 100 g
7,00/
3. scorpionfish – 100 g
8,50/
4. european turbot
7,00/
5. John Dory
8,00/
6. angler
8,00 /
7. angler – portion
35,00 /
8. flying fish
8,50 /
9. european seabass in salt
7,50 /
10. european seabass extra – 100 g
11. sea bream extra – 100 g
12. scorpionfish extra – 100 g
13. John Dor extra
14. flying fish extra
15. grilled squids, mangold and potatoes – portion 250 g
9,00 /
9,00 /
9,70 /
9,70 /
9,00 /
16,00 /
MEAT DISHES
price EURO/
1. colt steak (beefsteak)with a side dish grilled over an open fire – 250 g
27,00/
2. beefsteak with white truffles – 250 g
33,00
SIDE DISHES
1. potatoes with butter – 25 dag
5,00 /
2. mangold and potatoes – 10 dag
5,00 /
SALADS
1. salad – 200 g
7,00/
2. salad (large) – 400 g
10,00/
DESSERTS
price EURO/
1. pannacota
7,00/
2. dessert rest
7,00/
3. tiramisu
7,00/
4. strudel
7,00/
5. fruit
6,00/
Read More
Read More