Vse informacije dobite na tel.: 01-521-12-20, fax.: 01-524-28-17ONLINE REZERVACIJA

Novice

SILVESTROVANJE 2024/2025

Posted in: Uncategorized

SREČNO 2025!

Vabljeni   v  gostilno Krpan  na

 tradicionalno Silvestrovanje v družbi

odlične Hrvaške skupine Legino!

Silvestrsko večerjo vam bodo pripravljali vrhunski kuharji!

Vse info na tel. Gostilna Krpan – 01/5211220

Z veseljem, šef Dare

NOVOLETNI  MENU 2024/2025

RIBJI  MENU

  1. Mešan morski krožnik:

Poparjen in surov carpaccio brancina, hobotnica v solati, škarpenina – škampova pašteta, bacalar

   2. krožnik:

Pečen škamp in 1 kapesanta žar in 1 kapesanta gratinirano

   3. krožnik:  

1 kos pečenega divjega brancina

Priloga: pečen krompir, blitva krompir in radič pečen

  4. Krožnik:

  Sladica: Hišna  

5. Krožnik:

 Obarna  juha ob 1. uri

                                           Cena z ddv:   149,00 eur

                               MESNI  MENU

  1. Mešan mesni  krožnik:

   Tatarski biftek, domača salama, petelinova pašteta

   2. krožnik:

  Hišni njoki z divjačinskim golažem

   3. krožnik:  

Srednje pečen befsteak, z jurčkovo omako ali na žaru in  pečeni kotleti jagenjčka

Priloga: pečen krompir in jurčki na žaru, sveža solat

  4. krožnik:

  Hišna sladica

   5. krožnik:

Obarna juha ob 1. uri                        Cena z ddv: 149 eur

Read More

PONUDBA v času KOSIL

Posted in: Uncategorized

3

PONUDBA  V ČASU   KOSIL   »KRPAN«

                                                                                     Cene z 9,50% ddv-jem)

1. Hišni njoki z gamberi (g,j,ž)                                                      9,90 eur

2. Pečenega ½ Brancina (300g) + krom                                     12,00 eur

3. Ribja juha -škarpene                                                                 7,00 eur

4. Dnevna juha –šparglova                                                           6,00 eur

5. Popečeni gamberi na rukoli                                                     9,90 eur

6. Pečen svinjski kotlet (300 g) + krompir                                  7,50 eur

7. Školjke pedoče (500g) na Buzaro ali s špageti (m,k,ž,g    13,00 eur

8. Popečeni šparglji  + popečeni gamberi                              11,00 eur             

9. Solata s šparglji in paradižnikom                                                             

10.Lignji na žaru + blitva krompir (300g)(m,k)                      12,00 eur

SLADICE:

– tiramisu   (g,j,ž)                                                                           4,00 eur

–  pannacotta s gozdnimi sadeži (g,j,                                          4,00 eur

–  breskov zavitek  (g,j,ž)                                                              4,00 eur

–  limonina torta (g,j,ž)                                                                  4,00 eur

LEGENDA ALERGENOV:

GLUTEN      JAJCA        ARAŠIDI    SOJA    MLEKO    OREŠKI  RIBE   RAKI    MEHKUŽCI       LISTNA ZELENA     GORČIČNO SEME     VOLČJI BOB     ŽVEPLOV DIOKSID

z gluten.            in proizv.                         in izdel.                          glavonožci                                    in proizv.                                     In sulfiti

      g               j                 a                  l            m               o              f            r               mk                            z                                     gs                              v                           ž

SEZAMOVO SEME

         s

Pripravljamo jedi, ki so namenjene gostom brez alergij, zato jedi poleg navedenih alergenov lahko vsebujejo  še ostale alergene v Sledovih.

V primeru alergij, obvestite strežno osebje, da vam pripravi jedi, ki jih lahko uživate.

Read More

ŠKAMPIADA IN JASTOGI OD 11.DO 19. oktobra 2024!

Posted in: Uncategorized

TRADICIONALNA   ŠKAMPIADA   IN  JASTOGI                            

v restavraciji  KRPAN

V času tedna Restavracij v KRPANU v Ljubljani od petka zvečer 11. oktobra do vključno sobote 19. oktobra 2024 TRADICIONALNA ŠKAMPIADA IN JASTOGI že 32. leto.

PONUDBA V ČASU ŠKAMPIADE IN JASTOGOV:

  1. Škampi jadranski v marinadi 400 g                              42,00 eur
  2. Škampi jadranski na beli buzari 400 g                       47,00 eur
  3. Škampi jadranski v rdeči buzari 400g                         47,00 eur
  4. Škampi jadranski (očiščeni)s svežimi špageti,porcija      35,00 eur
  5. Škampi jadranski na žaru 400 g                                  47,00 eur
  6. .Škampi uvoz na žaru 400 g                                      35,00 eur   
  7. Škampi uvoz v beli buzari 400 g                              35,00 eur
  8. Škampi uvoz v rdeči buzari 400 g                            35,00 eur    
  9. Škampi očiščeni uvoz, s svežimi špageti, porc.        30,00 eur   

Jastog 500/600 g za 2 osebi,s svežimi špageti ali rezanci 59,00 eur  

Jastog v solati s paradižnikom+čebula 500/600 g         59,00 eur                   

Ob rezervaciji prosimo, da poveste želeno jed, na kateri način priprava škampov ali jastogov in ali uvoz ali jadranski. 

Ostale hladne predjedi si lahko naročite ob prihodu.

V ponudbi sta tudi  vrhunski vini (CUVEA):

Rdeče 2018 in Belo 2019, cena ugodna 1 dl 4 eur

REZERVACIJE sprejemamo samo na  tel. po 11. do 23. ure

  • gostilna KRPAN  tel. 01/5211220

                                                                                                                

Read More

NEW YEAR’S EVE

Posted in: Uncategorized

The price of the menu is 149 eur.

New Year’s Eve with the music group Legino!

HAPPY NEW YEAR 2025!

—————————————————————————————————————–

Read More

GOSTILNA KRPAN

Posted in: Uncategorized

SPOŠTOVANI GOSTJE, 

GOSTILNA JE ODPRTA OD 11. DO 23. URE OD PONEDELJKA DO SOBOTE.

NEDELJA ZAPRTO, razen po predhodnem dogovoru.

JEDI VAM LAHKO PRIPRAVIMO TUDI ZA DOMOV.

DARKO SIMONČIČ

Read More

MENU – ENGLISH

Posted in: MENU - ENGLISH

                                                 MENU

COLD APPETIZERS

Cover                                                              (with 22% vat)                                                                                             3,00 eur

                          price with 9,5 %

 

 

 

value added tax        EURO/

1. oysters- 100g                                         4,00 /
2. seafood salad                                        17,00 /
3. octopus salad (Dalmatian style)- 200g                                        17,00 /
4. marinated scampi (from Adriatic Sea)-    400g                                       55,00 /
5. Carpaccio seabass                                         17,00 /
6. tomatoes with Bufalo mozzarella- 250g                                           14,00 /
7. pâté de Foie gras- 100g                                          9,00 /
8.Carpaccio salmon                                           17,00/
9. Karst Prosciutto with olives                                           15,00/

SOUPS

1. fish soup (from fresh European seabass)- 2,5dl                                                  8,50/
2. soup of the day- 2,5dl                                                   6,00/

 HOT APPETIZERS

  price                                   EURO/
1. seafood plate (grilled): octopus, squids, scallops, scampo – portion  300g 26,00/
2. grilled octopus- portion 180g                                              19,00/
3. grilled Norwegian scampi – portion    400g                                             25,00/
4. Norwegian scampi buzzara- portion    400g                                             25,00/
5. grilled scampi (from the Adriatic sea) – portion    400g                                             55,00/
6. scampi buzzara (from the Adriatic sea) – portion    400g                                              55,00/
7. blue mussels buzzara- portion    500g                                               15,00/
8. lobster (from the Adriatic sea)- 1000g                                              120,00/
9. grilled scallops- 100g                                                ,00/
10. cleaned shrimps with spicy sauce- portion    250g                                             19,00/

PASTA AND RISOTTI

  price                           EURO/
1. risotto with shrimps- portion   300g                                      19,50/
2. risotto with European seabass – portion  300g                                      19,50/
3. risotto with boletus mushrooms and shimbs – portion  300g                                      19,50/
4. squid ink risotto- portion  300g                                      19,50/
5. home-made gnocchi with boletus mushrooms – portion   250g                                      19,50/
6. home-made gnocchi with boletus mushrooms and shimbs- portion   200g                                      19,50/
7. spaghetti with tomatoes and basil- portion 150g                                      14,00/
8. tagliatelle with lobster (from the Adriatic sea)- portion 1000g                                      120,00/
9. pasta with fresh vegetables – portion 250g                                      14,50/

FRESH CAPTIVE BRED FISH (PREPARED IN DIFFERENT WAYS)

 1. grilled European seabass („na gradeli“)- 100g                                             4,50/
2. roasted European seabass in salt(for 2 persons)- 1000g                                           45,00/
3. European seabass or sea bream, steamed in white wine (for 2 persons)- 1000g                                           45,00/
   

FRESH WILD FISH

grilled (grapevine wood and firewood grill)

  price                             Euro/
1. european seabass – 100 g                                        7,00/
2. sea bream – 100 g    7,00/
3. scorpionfish  – 100 g    8,50/
4. european turbot    7,00/
5. John Dory   8,00/
6. angler   8,00 /
7. angler – portion  35,00 /
8. flying fish 8,50 /
9. european seabass in salt 7,50 /
10. european seabass extra – 100 g

 

 

 

11. sea bream extra  – 100 g  

12. scorpionfish extra – 100 g

13. John Dor extra   

14. flying fish extra   

15. grilled squids, mangold and potatoes – portion 250 g                                                                                                  

9,00 /

 

 

 

9,00 /

9,70 /

9,70 /

9,00 /

16,00 /

 

   
                                 

 

 

 

      

                                                MEAT DISHES

 
     price                       EURO/
1. colt steak (beefsteak)with a side dish grilled over an open fire –    250 g 27,00/
2. beefsteak with white truffles – 250 g 33,00
                                                     SIDE DISHES  
1. potatoes with butter – 25 dag 5,00 /
2. mangold and potatoes – 10 dag 5,00 /
   
                                                   SALADS  
1.  salad – 200 g  7,00/
2. salad (large) – 400 g 10,00/

 

                                                    DESSERTS

  price                           EURO/
   
1. pannacota                                       7,00/
2. dessert rest                                       7,00/
3. tiramisu                                        7,00/
4. strudel                                        7,00/
5. fruit                                        6,00/
   

 

Read More