CENIK RESTAVRACIJA KRPAN
Cena: z 9,5 % ddv-jem v EURO
1. Ostrige – 100 g (mk) 4,50
2. Morska solata – 220 g ( f,r,mk) 17,00
3. Hobotnica v solati po dalmatinsko – 200 g (f) 17,00
4. Škampi (jadranski) v marinadi – 400 g (r,mk) 55,00
5. Carpacco brancin– 100 g (f9 17,00
6. Paradižnik z mozzarelo Bufalo – 250 g (g,,m) 14,00
7. Gosja pašteta – 100 g (j,ž) 9,00
8. Carpacco losos – 100 g (f) 17,00
9. Kraški pršut z olivami – 100 g (ž) 15,00
J U H E
1. Ribja juha svežega brancina – 2,5 dcl (f) 8,50
2. Dnevna juha – 2,5 dcl (j,z) 6,00
TOPLE PREDJEDI
1. Morski krožnik z žara: hobotnica, lignji,
kapesanta, škamp – porcija 300 g (f,r,mk) 26,00
2. Hobotnica z žara – porcija 180 g (f) 19,00
3. Škampi (norveški) z žara – porcija 400 g ® 25,00
4. Škampi (norveški) na buzaro – porcija 400 g ® 25,00
5. Škampi (jadranski) z žara – porcija 400 g ® 55,00
6. Škampi (jadranski) na buzaro – porcija 400 g ® 55,00
7. Pedoče školjke na buzaro – porcija 500 g (mk) 15,00
8. Jastog (jadranski) – 1000 g (f) 120,00
9. Kapesante z žara – 100 g (mk) 4,50
10. Gamberi očiščeni v pikantni omaki – porcija 250 g ® 19,00
1. Rižota z gamberi – porcija 300 g (g,r) 19,50
2. Rižota z brancinom – porcija 300 g (g,f) 19,50
3. Rižota z jurčki in gamberi– porcija 300 g (g,r) 19,50
4. Rižota črna s sipo– porcija 300 g (g,r) 25,00
5. Njoki domači z jurčki- porcija 250 g (g,j) 19,50
6. Njoki domači z gamberi– porcija 200 g (g,j,r) 19,50
7. Špageti s paradižnikom in basiliko – porcija 150 g (g,j, 14,50
8. Rezanci z jastogom (jadranski) – 1000 g (g,j,f) 120,00
9. Testenine s svežo zelenjavo – porcija 250 g (g,j,z) 14,50
SVEŽE GOJENE RIBE NA RAZLIČNE NAČINE
1. Brancin pečen na gradeli – 100 g (f) 4,50
2. Brancin pečen v soli (f)
(za dve osebi) – 1000 g 45,00
3. Brancin ali orada kuhano v belem vinu (f,ž)
za dve osebi – 1000 g 45,00
SVEŽE DIVJE RIBE
pečene na odprtem žaru kurjeno z vinsko trto in drvmi
1. Brancin 100 g (f) 7,00
2. Orada 100 g (f) 7,00
3. Škarpena 100 g (f) 8,50
4. Rombo 100 g (f) 7,00
5. Kovač 100 g (f) 8,00
6. Morska žaba 100 g (f) 8,00
7. Morska žaba (porcija) (f) 35,00
8. Zobatec 100 g (f) 8,50
9. Brancin v soli 100 g (f) 7,50
10. Brancin – ekstra 100 g (f) 9,00
11. Orada – ekstra 100 g (f) 9,00
12. Škarpena – ekstra 100 g (f) 9,70
13. Kovač ekstra 100 g (f) 9,70
14. Zobatec – ekstra 100 g (f) 9,00
15. Lignji z žara – blitva krompir – porcija 250 g (mk,g,z) 16,00
MESNE TOPLE JEDI
1. Biftek žrebičkov s prilogo /pečen na odpr.žaru – 250 g (ž) 27,00
2. Biftek s tartufato– 250 g (ž) 33,00
PRILOGE PO IZBIRI
Cena: z 9,5% ddv v Euro
1. Krompir maslen – 25 dag (g) 5,00
2. Blitva krompir – 10 dag (g,) 5,00
SOLATE
1. Solata po izbiri – 200 g 7,00
2. Velika solata (sezonska) – 400 g 10,00
SLADICE
1. Pannaccota – kuhana smetana 1 dcl (g,j,m) 7,00
2. Sladice -razne 7,00
3. Tiramisu – 15 dag (m,j,g) 7,00
4. Zavitki – 15 dag (m,j,g) 7,00
5. Sadje 6,00
LEGENDA ALERGENOV:
GLUTEN JAJCA ARAŠIDI SOJA MLEKO OREŠKI RIBE RAKI MEHKUŽCI LISTNA ZELENA GORČIČNO SEME VOLČJI BOB ŽVEPLOV DIOKSID
g j a l m o f r mk z gs v ž
LEGENDA ALERGENOV:
GLUTEN JAJCA ARAŠIDI SOJA MLEKO OREŠKI RIBE RAKI MEHKUŽCI LISTNA ZELENA GORČIČNO SEME VOLČJI BOB ŽVEPLOV DIOKSID
z gluten. in proizv. in izdel. glavonožci in proizv. In sulfiti
g j a l m o f r mk z gs v ž
SEZAMOVO SEME
s
Pripravljamo jedi, ki so namenjene gostom brez alergij, zato jedi poleg navedenih alergenov lahko vsebujejo še ostale alergene v Sledovih.
V primeru alergij, obvestite strežno osebje, da vam pripravi jedi, ki jih lahko uživate. |