Vse informacije dobite na tel.: 01-521-12-20, fax.: 01-524-28-17ONLINE REZERVACIJA

Menuji za skupine

MENU st. 1                                                             Cena: 38,00 eur

  1. krožnik: hladne predjedi na krožnikih po mizah
    Hobotnica v solati po dalmatinsko, carpaccio svežega brancina na pari, carpaccio svežega brancina na rukoli, škampova in škarpenina pašteta, tunina pašteta, petelinova pašteta, kraški pršut, tatarski biftek, carpaccio divjega lososa, paradižnik z mozzarelo bufalo, oceanski rakci v solati, pljučni carpaccio z grana padano.
  2. krožnik: Topla predjed
    Hišni njoki z gamberi ali hišni njoki z jurčki
  3. krožnik: Glavna jed
    ½ porcije popečenega svežega brancina ali orade, pečeno na gradeli – odprti žar  Priloga:  blitva krompir ali pečen krompir ali pečena zelenjava

ali
popečen rostbeef mlade govedine ali puran z jurčki
Priloga: pečen krompir, sveža solata

  1. krožnik: sladica
    hišni zavitek breskov ali panacotta z gozdnimi sadeži ali tiramisu ali sveži ananas

 

MENU st. 2                                                            Cena: 45,00 eur

  1. krožnik: hladne predjedi na krožnikih po mizah
    Hobotnica v solati po dalmatinsko, carpaccio svežega brancina na pari, carpaccio svežega brancina na rukoli, škampova in škarpenina pašteta, tunina pašteta, petelinova pašteta, kraški pršut, tatarski biftek, carpaccio divjega lososa, paradižnik z mozzarelo bufalo, oceanski rakci v solati, pljučni carpaccio z grana padano.
  2. krožnik: Topla predjed
    popečena kapesanta in popečena gambera
  3. krožnik: Glavna jed
    ½ porcije popečenega svežega brancina ali orade, pečeno na gradeli – odprti žar Priloga:  blitva krompir ali pečen krompir ali pečena zelenjava

ali
popečen rostbeef mlade govedine ali puran z jurčki
Priloga: pečen krompir, sveža solata

  1. krožnik: sladica
    hišni zavitek breskov ali panacotta z gozdnimi sadeži ali tiramisu ali sveži ananas

MENU  3                                                           Cena: 55,00 eur

1. krožnik: hladne predjedi
Mešan krožnik morskih solat

2. krožnik: Topla predjed I
Kos hobotnice pečene na žaru, 1kom kapesante na žaru, pečeni gamberi z radičem

3. krožnik: Topla predjed II
Sveži jastog z rezanci

4. krožnik: Glavna jed
romb ali brancin ali orada, Pečeno na odprtem žaru Ali
Ramstek pečen na odprtem žaru ali
pečen Pljučni file po želji
priloga: pečena zelenjava

5. krožnik: sladica
Tiramisu ali sveže sadje

6. Limonin sorbeto

MENU st. 4                                                        Cena: 50,00 eur

1. krožnik: hladna predjed
carpaccio svežega brancina, tunina pašteta, carpaccio brancina ali tatar tune, tatar lososa

2. krožnik: Topla predjed I
Dva škampa na žaru, 2 kapesanti na žaru, 1 kos hobotnice pečene na gradelah

3. krožnik: Topla predjed II
Rižota svežega brancina

4. krožnik: Glavna jed
Kos svežega brancina ali orade ali morske žabe, pečeno na odprtem žaru ali
Pljučni file pečen po želji
priloga: pečena sveža zelenjava

5. Limonin sorbeto

 MENU 6

1. krožnik: hladne predjedi
Hobotnica v solati, sipa s paradižnikom, tunin namaz, ribja pašteta,
oceanski rakci ali tatar tuna + carpaccio svežega brancina
2. krožnik: Topla predjed I.
½ porcije gamberov na žaru z radičem ali jurčki
3. krožnik: Topla predjed II:
špageti s škampi pikante
4. krožnik: Glavna jed:
file divjega brancina ali orade do 30 dag
priloga: bučke na žaru, Blitva s krompirjem
ali morska žaba v pečici
ali romb v pečici pečen s krompirjem ali
ramsteak pečen na odprtem žaru ali pljučni file pečen po želji
5. krožnik: sladica:
marelični zavitek

Cena menija: 46,00 Eur

MENU st. 7                                                         Cena: 55,00 eur

1. krožnik: hladne predjedi:
pršut, hobotnica v solati, sipa s paradižnikom in rukolo, paradižnik z mozzarello, Ribja pašteta, tunina pašteta, oceanski rakci v solati, mesni carpaccio s parmezanom grana padano, brancin carpaccio

2. krožnik: Topla predjed I .:
1 kom scamp na žaru, 1 kom kapesanta na žaru, 1 kos pečene hobotnice na
gradeli in lignji – žar

3. krožnik: Topla predjed II .:
1/2 porcije rižote z brancinom ali
1/2 porcije njoki z gamberi

4. krožnik: Glavna jed:
file  divjega brancina ali orade do 30 dag ali file morske žabe
priloga: blitva krompir
ali mesni izbor:
pljučni ali telečji file pečen po želji

5. krožnik: sladica: Zavitek: marelični ali slivov ali panacotta ali tiramisu

Za večje število oseb je potrebno v naprej določiti vrste jedi.
Menuji so namenjeni za skupine od 15 oseb dalje.

MENU st. 8                                                       Cena: 45,00 eur

1. krožnik: hladne predjedi:
pršut, Hobotnica v solati,  sipa s paradižnikom in rukolo, paradižnik z mozzarello, Ribja pašteta, tunina pašteta, oceanski rakci v solati, mesni carpaccio s parmezanom grana padano, brancin carpaccio, hobotnica  carpaccio

2. krožnik: Topla predjed I .:
1 kom scamp na žaru, 1 kom kapesanta na žaru, 1 kos pečene hobotnice, pečene na
gradeli

3. krožnik: Glavna jed:
file  brancina ali orade ali romba do 30 dag
priloga: blitva krompir
ali mesni izbor:
popečen govej ramstek s prilogo

4. krožnik: sladica:
panacotta ali marelični zavitek ali borovničeva rezina ali tiramisu

MENU st. 9         (izbor tega menuja pri rezervaciji najmanj 15 oseb)

 

MENU st. 9         Cena: 30 eur

1. krožnik:
Jedi hladne na skupne krožnike;
hobotnica v solati po dalmatinsko, lignji v solati po istrsko, kraški pršut z olivami, carpaccio svežega brancina, pljučni carpaccio na rukoli, oceanski rakci v solati, paradižnik z mozzarello bufalo, gosja pašteta s tartufato, pašteta škarpene in tune.

2. krožnik: Topla predjed:
Hišni njoki z gobicami in pršutom ali
z bolognese omako ali z gamberi ali morska rižota ali bučke po dunajsko s tatar omako.

3. krožnik: Glavna jed:
2/1 sveže orade ali brancina, popečeno  na odprtem žaru ali
popečen svinjski kotlet ali puran s sirom in orehi v smetanovi osnovi
(lahko tudi popečen goveji ramstek)
Priloge: špinača s krompirjem ali v pečici pečen krompir ali pečena zelenjava
(pri mesnem krožniku mešana solata)

4. krožnik: Sladica:
Panacotta s polivko gozdnih sadežev, zavitek jabolčni ali breskov.

 

 

MENU st. 10

1. krožnik:
Morska solata (mešana) + ribja pašteta, oceanski rakci, Ribja pašteta, hobotnica v solati

2. krožnik:
1/2 popečene orade + popečeni lignji + popečena lovka hobotnice ali
kuhan govej jezik s hrenom
priloga: špinača s krompirjem ali blitva krompir

3. krožnik: Sladica:
Hišni zavitek ali panacotta ali sladoled

Cena menuja: 27 eur

 

 

Odprta vina: Štajersko belo Protner – cena za1l – 10,00 €
kraški teran Orel – cena ZA 1l – 22,00 €
mlado vino Čarga – cena ZA 0,75 l – 18,00 €

 

gumbek


MENU – ITALIANO
 LISTINO PREZZI RISTORANTE “KRPAN”     Ob Ljubljanici 24, Ljubljana    
     
ANTIPASTI FREDDI    
 

 

Coperto      22% vat

Prezzo: Euro

2,50

 

 

1.Ostriche 100 g  3,00
2.Insalata con frutti di mare    220 g 11,00
3.Insalata di polipo alla dalmata 200 g 11,50
4.Scampi dell’Adriatico marinati 350 g 30,00
5.Carpaccio brancino    350g 14,00
6.Pomodoro e mozzarella di bufala 250 g 9,00
7.Patè di fegato d’oca 100 g 9,00
8.Carpaccio salmone   9,00
9.Prosciutto del Carso con e olive 100 g 9,00
BRODI    
1.Zuppa di pesce con branzino fresco 2,5 dcl  4,00
2.Minestra del giorno 2,5 dcl  3,50

 

                                  ANTIPASTI CALDI
            1.Piatto di mare alla griglia:   300 g 17,00
4            2.Polipo alla griglia 180 g 13,00
            3.Scampi norvegesi alla giglia 400g 18,00
            4.Scampi norvegesi “alla busara” 400 g 18,00
            5.Scampi dell’Adriatico alla griglia 400 g 36,00
            6.Scampi dell’Adriatico “alla busara” 500 g 36,00
            7.Cozze “alla busara” 500 g  9,00
            8.Astice dell” Adriatico  1000g 90,00
            9.Cappesante alla giglia    100g  2,50
          10.Code di gamberi in salsa piccante    250g 13,00
                     PASTA E RISO
1.Risotto con gamberi 300 g 13,00
2.Risotto con branzino 300 g 13,00
3.Risotto con funghi porcini e gamber 300 g 13,00
4.Risotto al nero di seppia 300 g 13,00
5.Gnocchi fatti in casa con funghi porcini 250 g 14,00
6.Gnocchi fatti in casa con gamberi 200 g 16,00
7.Spaghetti al pomodoro e basilico 150 g 11,00
8.Tagliatelle con astice (dell’Adriatico) 1000 g 90,00
9.Pasta con verdura fresca 250 g 10,00
                         PESCE DI ALLEVAMENTO  
1.Branzino alla griglia 100 g 3,00
2.Branzino al sale (per due persone) 1000 g 33,00
3.Branzino o orata al vino bianco (per due persone) 1000 g 33,00
PESCE SELVATICO FRESCO                        

 preparato alla griglia con brace di legna

 stagionata e tralci di vite

  Euro
Prezzo:
1.Branzino 100 g 5,50
2.Orata 100 g 5,50
3.Scorfano 100 g 6,00
4.Rombo 100 g 5,00
5.Sanpietro 100 g 6,00
6.Rana pescatrice 100 g 5,50
7.Rana pescatrice porzione          24,90
8.Dentice 100 g 6,00
9.Branzino al sale 100 g 6,00
10.Branzino extra             7,50
11.Orata extra             7,50
12.Scorfano extra             7,90
13.Sanpietro extra            7,90
14.Dentice extra            7,50
15.Galamari alla griglia – bietola e patate – porzione     250g          13,00

                                   PIATTI CALDI DI CARNE

 

             1.   Bistecca di puledro alla griglia con contorno  250g 18,00
             2.   Bistecca con tartufato                                    250g 25,00
      

           

                  ANTIPASTI A SCELTA

  Euro  
Prezzo
1. Patate lesse con burro 25 dag 4,00
2. Bietola e patate 10 dag 4,00
 
   INSALATE
1. Insalata 200 g 4,00
3. Insalata grandre 400 g 7,00
 

 

DOLCI
1. Pannacotta 1 dcl 5,00
2. Gelato casalingo – vari gusti – 3 palline 5,00
3. Tiramisù 15 dag 5,00
4. Strudel vari gusti 15 dag 5,00 Ciliegile = 7,00e

Mirtilli = 8,00eur

5. Frutta 5,00

 

MENU – DEUTSCH

KALTE VORSPEISEN

MENU:

Gedeck  (mit 22% Mehrwertsteuer)                                           2,50 / EUR
  Preis mit 9,5 %

Mehrwertsteuer

1. Austern- 100g                                             3,00/
2. Salat mit Meeresfrüchten – 220g                                            11,00/

 

3. Krakensalat octopus (dalmatinisch)- 200g                                            11,50/
4. Kaisergranat  scampi (aus Adria), mariniert- 350g                                          30,00/
5.Barschcarpaccio – 100g                                            14,00/
6. Tomaten mit Bufalo Mozzarella- 250g                                             9,00/
7. Gänseleberpastete/ Pâté de Foie gras- 100g  

9,00/

8.Lachs carpaccio                                             9,00/
9. Karst Prosciutto mit Oliven- 100g                                             9,00/

 

SUPPEN

1. Fischsuppe (aus frischem Barsch)- 2,5dl                                               4,00/
2. Tagessuppe- 2,5dl                                                3,50/

 

WARME VORSPEISEN

 

1. Meerplatte vom Grill: Krake, Kalmare, Jakobsmuscheln, Kaisergranat – Portion  300g  

 

17,00/

2. Krake vom Grill- Portion 180g                        13,00/
3. Norwegischer Kaisergranate vom Grill- Portion    400g                        18,00/
4. Norwegischer  Kaisergranate à la Buzzara- Portion    400g                        18,00/
5. Kaisergranate (aus der Adria) vom Grill- Portion    400g                        36,00/
6. Kaisergranate (aus der Adria) à la Buzzara – Portion    400g                        36,00/
7. Miesmuscheln à la Buzzara- Portion    500g                          9,00/
8. Hummer (aus der Adria)- 1000g                        90,00/
9. Jakobsmuscheln vom Grill- 100g                           2,50/
10. Geputzte Gamberi in pikanter Soβe- Portion    250g                  13,00/


TEIGWAREN UND RISOTTI

  Preis                           EURO/
1. Risotto mit Gamberi- Portion   300g                                        13,00/
2. Risotto mit Barsch- Portion  300g                                        13,00/
3. Risotto mit Steinpilzen und gamberi- Portion  300g                                        13,00/
4. Schwarzes Risotto- Portion  300g                                         13,00/
5. hausgemachte Gnocchi mit Steinpilzen- Portion   250g                                         14,00/
6. Hausgemachte Gnocchi mit Steinpilzen und gamberi- Portion   200g                                          16,00/
7.Spaghetti mit Tomaten und Basilikum- Portion 150g                                          11,00/
8. Nudeln mit Hummer (aus der Adria)- Portion 1000g                                          90,00/
9. Teigwaren mit frischem Gemüse- Portion 250g                                          10,00/

FRISCHE ZUCHTFISCHE (VERSCHIEDENE ARTEN DER ZUBEREITUNG)

1. Gegrillter Barsch („na gradeli“)- 100g                                            3,00/
2. Gebackener Barsch im Salz (für 2 Personen)- 1000g                                          33,00/
3.Barsch oder Goldbrasse, gedünsted in weiβem Wein (für 2 Personen)-1000 g                                          33,00/

 

FRISCHE WILDFISCHE

vom Grill (mit Rebholz und Feuerholz geheizt)

  Preis                                Euro/
1. Barsch 100g                                          5,50/
2. Goldbrasse 100g                                          5,50/
3. Drachenkopf 100g                                          6,00/
4. Steinbutt                                          5,00/
5. Petersfisch                                          6,00/
6. Seeteufel                                          5,50/
7. seeteufel portion                                        24,90/
8. Zahnbrasse                                          6,00/
9. Barsch im Salz                                          6,00/
10.Barsch – extra                                          7,50/
11.Goldbrasse – extra                                          7,50/
12.Zahnbrasse – extra                                           7,90/
13.Petersfisch – extra                                           7,90/
14.Drachenkopf – extra                                           7,50/
15.Kalmare vom Grill, Mangold Kartoffeln-Portion 250g                                         13,00/

 

Preis                                Euro/
1. Beefsteak (Fohlensteak) mit Beilagen/über dem offenen Feuer gegrillt- 250g                                         18,00/
2. Beefsteak mit tartufato- 250g                                       25,00/

WARME FLEISCHSPEISEN

 

BEILAGEN NACH WAHL

. Butterkartoffeln- 25dag                                        4,00/
2. Mangold Kartoffeln- 10dag                                        4,00/

 

SALATE

1. Salat – 200g                                        4,00/
2. Salat (groβ)- 400g                                        7,00/

 

NACHSPEISEN

1. Pannacota                                          5,00/
2. Hausgemachter Eis- verschiedene Geschmäcke- 3 Kugel                                          5,00/

3. Tiramisu

                                         5,00/
4. Strudel                                          5,00/
5. Obst                                          5,00/

 

 

 

 

MENU – ENGLISH

    MENU

COLD APPETIZERS

Cover                                                              (with 22% vat)                                                                                             2,50 eur

                        price with 9,5 %

value added tax        EURO/

1. oysters- 100g                                         3,00 /
2. seafood salad                                        11,00 /
3. octopus salad (Dalmatian style)- 200g                                        11,50 /
4. marinated scampi (from Adriatic Sea)-    350g                                       30,00 /
5. Carpaccio seabass                                         14,00 /
6. tomatoes with Bufalo mozzarella- 250g                                           9,00 /
7. pâté de Foie gras- 100g                                          9,00 /
8.Carpaccio salmon                                           9,00 /
9. Karst Prosciutto with olives                                           9,00/

SOUPS

1. fish soup (from fresh European seabass)- 2,5dl                                                  4,00/
2. soup of the day- 2,5dl                                                   3,50/

 HOT APPETIZERS

price                                   EURO/
1. seafood plate (grilled): octopus, squids, scallops, scampo – portion  300g 17,00/
2. grilled octopus- portion 180g                                              13,00/
3. grilled Norwegian scampi – portion    400g                                             18,00/
4. Norwegian scampi buzzara- portion    400g                                             18,00/
5. grilled scampi (from the Adriatic sea) – portion    400g                                             36,00/
6. scampi buzzara (from the Adriatic sea) – portion    400g                                              36,00/
7. blue mussels buzzara- portion    500g                                                9,00/
8. lobster (from the Adriatic sea)- 1000g                                              90,00/
9. grilled scallops- 100g                                                2,50/
10. cleaned shrimps with spicy sauce- portion    250g                                             13,00/

PASTA AND RISOTTI

price                           EURO/
1. risotto with shrimps- portion   300g                                      13,00/
2. risotto with European seabass – portion  300g                                      13,00/
3. risotto with boletus mushrooms and shimbs – portion  300g                                      13,00/
4. squid ink risotto- portion  300g                                      13,00/
5. home-made gnocchi with boletus mushrooms – portion   250g                                      14,00/
6. home-made gnocchi with boletus mushrooms and shimbs- portion   200g                                      16,00/
7. spaghetti with tomatoes and basil- portion 150g                                      11,00/
8. tagliatelle with lobster (from the Adriatic sea)- portion 1000g                                      90,00/
9. pasta with fresh vegetables – portion 250g                                      10,00/

FRESH CAPTIVE BRED FISH (PREPARED IN DIFFERENT WAYS)

 1. grilled European seabass („na gradeli“)- 100g                                             3,00/
2. roasted European seabass in salt(for 2 persons)- 1000g                                           33,00/
3. European seabass or sea bream, steamed in white wine (for 2 persons)- 1000g                                           33,00/

FRESH WILD FISH

grilled (grapevine wood and firewood grill)

price                             Euro/
1. european seabass – 100 g                                        5,50/
2. sea bream – 100 g    5,50/
3. scorpionfish  – 100 g    6,00/
4. european turbot    5,00/
5. John Dory   6,00/
6. angler   5,50 /
7. angler – portion  24,90 /
8. flying fish 6,00 /
9. european seabass in salt 6,00 /
10. european seabass extra – 100 g

11. sea bream extra  – 100 g  

12. scorpionfish extra – 100 g

13. John Dor extra   

14. flying fish extra   

15. grilled squids, mangold and potatoes – portion 250 g                                                                                                  

7,50 /

7,50 /

7,90 /

7,90 /

7,50 /

13,00 /

 

                                 

      

                                                MEAT DISHES

   price                       EURO/
1. colt steak (beefsteak)with a side dish grilled over an open fire –    250 g 18,00/
2. beefsteak with white truffles – 250 g 25,00
                                                     SIDE DISHES
1. potatoes with butter – 25 dag 4,00 /
2. mangold and potatoes – 10 dag 4,00 /
                                                   SALADS
1.  salad – 200 g  4,00/
2. salad (large) – 400 g 7,00/

                                                    DESSERTS

price                           EURO/
1. pannacota                                       5,00/
2. home – made ice cream- different flaovrs – 3 scoops                                       5,00/
3. tiramisu                                        5,00/
4. strudel                                         5,00/
5. fruit                                        5,00/
VELIKI ROJSTNODNEVNI POPUST- november 2018!!!

V MESECU  NOVEMBRU  2018

IZKORISTITE  VELIKI  ROJSTNODNEVNI  POPUST OD 18% DO 50%

                KOLIKOR LET, TOLIKO POPUSTA!!! 

Organiziramo vam lahko tudi živo glasbo.

PO PREDHODNEM DOGOVORU, LAHKO GOSTILNO ODREMO TUDI V NEDELJO!

Ob praznovanju rojstnega dne v gostilni »Krpan« v Ljubljani vam pri hrani priznamo velik skupinski popust.

 

V gostilni »Krpan« v Ljubljani vam priznavamo skupinski popust na vse jedi po naročilu, (razen na menuje in jedi, ki so v tedenski ponudbi ter na kosila, kjer so že vključeni popusti) ob praznovanju vašega rojstnega dne.

Popuste vključujejo jedi iz ponudbe gostilniškega jedilnika ali po predhodnem dogovoru.

 

Vrste popustov ob praznovanju rojstnega dne:

  1. Skupinski popust nudimo vsaki polnoletni osebi slavljenki/cu od 18-tega do 100-tega leta.

Popust je vezan na število dopolnjenih let – več let ima slavljenec, večji je popust, tako se popust povečuje do 50%, ki je tudi največji možen popust. To pomeni, da imate za praznovanje 18. rojstnega dne 18% popust, za 50. rojstni dan pa že največji 50% popust na vse jedi iz našega jedilnika (brez tedenskih ponudb in kosil) ali na jedi po predhodnem dogovoru.


  1. Popust se prizna, če slavljenka ali slavljenec gosti najmanj 6 in največ 60 gostov. V primeru da slavljenec gosti več kot 60 oseb, se je potrebno predhodno dogovoriti.

 

  1. Popust se prizna, če se slavljenka/ec odloči, da za povabljene naroči dva hoda jedi, to pomeni hladno ali toplo predjed in toplo glavno jed – slavnostno torto lahko prinesejo s seboj.

 

  1. Popust nudimo samo pri jedeh, na pijačo ne nudimo popustov.

 

  1. Popust za rojstne dneve se prizna 15 dni od datuma rojstnega dne (prej ali pozneje). Slavljenec nas o koriščenju obvesti že ob rezervaciji. a


  1. V primeru da v isti družbi praznuje rojstni dan več oseb, se popust upošteva enkrat – tisti ki je najugodnejši za gosta.

 

  1. Zaradi velikega popusta, je možno plačilo računa le z gotovino ali po predračunu. (brez kreditnih kartic).

 

Spoštovani gostje in slavljenci.

Da ne bo prihajalo do nevšečnosti, vas prosimo, da se pri osebni rezervaciji  ali pa pri plačilu izkažete z osebnim dokumentom.

 

  • Pripravimo vam lahko tudi stoječ hladno-topli bife.
  • Če želite živo glasbo vam lahko svetujemo in posredujemo pri izbiri glasbenikov.
  • Rezervacija je možna v restavraciji ali v sobah za skupine, prav tako na letnem vrtu.

 

Informacije so vam na voljo:

 gostilna »Krpan«, 015211220

 spletna stran: gostilna-krpan.si

                        

 

 

 

NE ZAMUDITE IZJEMNE PRILOŽNOSTI

V MESECU DECEMBRU ŽIVA GLASBA, ZA NOVO LETO SILVESTROVANJE!!!

Cenjeni gostje, obveščamo vas, da bo v mesecu decembru v gostilni Krpan živa glasba, imamo posebne prostore tudi za skupine.

Goste, ki se bodo odločili za  SILVESTROVANJE  v gostilni Krpan, prosimo, da  ob rezervaciji sporočijo tudi za katerega od spodaj navedenih treh menujev so se odločili.

SILVESTRSKA  VEČERJA   2018/2019

RIBJI   MENU  

Prvi krožnik:

Hobotnica v solati po dalmatinsko, carpaccio svežega brancina

na pari, škarpenina in škamova pašteta

Drugi krožnik:

 Juha svežega brokolija z gamberom

 Tretji krožnik:

Hišni njoki s kozicami

 Četrti krožnik:

Popečenega ½ brancina + pire z okusom

Istrskega tartufa

Peti krožnik:

 Silvestrska sladica

Šesti krožnik:

Ob 1.30 uri ribja juha sveže škarpene

 Cena menuja na osebo: 79,00 eur

MESNI MENU  

Prvi krožnik:

Tatarski biftek z basiliko + hišna petelinova pašteta + kraški pršut

 Drugi krožnik:

Brokolijeva kremna juha s popečeno slanino

 Tretji krožnik:

Hišni njoki z divjačinskim golažem

 Četrti krožnik:

File beefsteak na žaru + svinjska ribica

z jurčkovo omako + solata

priloga: pire z istrskim tartufom

Peti krožnik:

Silvestrska sladica

 Šesti krožnik:

Ob 1.30 uri krepka goveja juha

Cena menuja na osebo: 69,00 eur

 

RIBJI  EXTRA  MENU  

Prvi krožnik:

Sveže ostrige

Drugi krožnik:

Carpaccio svežega brancina,

Kvarnerski škampi v marinadi

 Tretji krožnik:

 Hobotnica  v solati po dalmatinsko

 Četrti krožnik:

Popečene jakobove školjke,

Pečena kvarneska škampa

Peti krožnik:

Juha svežega brokolija z gamberi

  Šesti krožnik:

Kos divjega brancina, popečenega na odprtem ognju +

Priloga pire z okusom tartufov + špinača

 Sedmi krožnik:

 Silvestrska sladica

  Osmi krožnik:

Ob 1.30 uri ribja juha sveže škarpene

 Cena menuja na osebo: 119,00 eur

Prosimo, da ob rezervaciji poveste za kateri menu ste se odločili, radi lažje priprave.

ODPIRALNI ČAS

GOSTILNA JE ODPRTA  od PONEDELJKA do SOBOTE od 11. do 23. URE.

OB NEDELJAH JE ZAPRTO, razen po predhodnem dogovoru in rezervacji.

V NEDELJO 02.12.2018 BO GOSTILNA ODPRTA OD 12. DO 17. URE.

PONUDBA V ČASU KOSIL, ki se vsak dan od 11. do 19. splača! – Restavracija spodaj

PONUDBA V ČASU KOSIL   »KRPAN«

 KI SE VSAK DAN OD 11. DO 19. SPLAČA!                  


                                                                                                  Cene z 9,50% ddv-jem)

  

  1. Hišna ribja pašteta (f,j)                                                                      4,00 eur                                                                                                                                                    
  2. Jota (g)                                                                                                       4,00 eur
  3. Jota s pečenko (g, ž)                                                                             6,00 eur
  4. Testenine ali njoki bolognese + solata (j,g)                                7,50 eur
  5. Hišni njoki z gamberi (g,j,ž) 8,50 eur
  6. Špageti s školjkami (pedoče 400 g) (mk,g,j)                               7,50 eur
  7. Čevapčiči + solata + ajvar + čebula (ž)                                          8,00 eur
  8. Sezonska solata s popečenim puranom                                        8,50 eur
  9. Svinjska pečena rebrca, kot pečenka + krompir + solata (ž) 8,00 eur

10.Rižota + gamberi (ž,g)  (rižota 30 min.)                                           9,90 eur                        

  1. Jurčki z jajcem ali na žaru (j) 7,50 eur
  2. Škampi s špageti ali žar (mk,ž,g,j)                                             14,00 eur   

13.Morska solata (f)                                                                                     6,50 eur

14.Carpaccio brancin (f)                                                                             8,00 eur

 

 PONUDBA VIN:

                                                                            Cene pijač z 22% ddv-jem

              Zelen (ž)                                                 0,75 l  = 12,00 eur

                                                                                0,10 l  =   1,50 eur

         Chardonay (ž)                                          0,75 l  = 12,00 eur

                                                                                0,10 l  =    1,50 eur

    Cabernet sauvignon Chile   (ž)               0,75 l  = 12,50 eur

                                                                                0,10 l  =    1,70 eur

 V restavraciji zgoraj in na restavracijskem vrtu se zaračunava  pogrinjek 2,50 eur. (cena z 22% ddv-ja).

LEGENDA ALERGENOV:

GLUTEN    JAJCA    ARAŠIDI    SOJA  MLEKO   OREŠKI  RIBE   RAKI    MEHKUŽCI      LISTNA ZELENA        GORČIČNO SEME     VOLČJI BOB     ŽVEPLOV DIOKSID

g               j                 a                  l            m               o          f            r               mk                            z                                     gs                              v                                  ž

 

 

 

 

Vinska karta

Goriška Brda (Klet Dobrovo)

Sivi Pinot 1.5€ / 12€ butelka
Chardonay 1.5€ / 12€ butelka

Čile

Cabarnet Sauvignon Čile 1,7€ / 12,5€ butelka
Rose polsladko (tikveš) 1,5€/ 12,0€ butelka

Vina Koper (Bela)

Malvazija 2.93€ / 22,0€ butelka
Sladki muškat 2,93€ / 22,0€ butelka

Šekoranja Bizeljsko (Rdeče)

Gamay 0,5l    7€ / 30,0€ butelka

Dalmatinska vina (Rdeče)

Postup Pelješac 4,80€ / 36,0€ butelka

Simčič (Rdeče)

Teodor rdeče sel. 7,33€ / 55,0€ butelka
Merlot opoca  72,0€ butelka

Movia Goriška Brda

Belo

Gredič (Sauvignonese) 3,20€ / 24,0€ butelka
Veliko belo 6,50€ / 48,75€ butelka
Veliko belo 3l 2000.let   380,0€ butelka

Rdeče

Veliko rdeče 72,0€

Lisjak Radivoj – Vipavska dolina

Bela:

Rumeni muškat (0,5l) 4,40€ / 22,0€ butelka

Skaza štajerska

Bela:

Renski rizling 2.93€ / 22,0€ butelka
Sivi pinot 4,00€ / 30,0€ butelka

Mavrič – Goriška brda

Bela

Zeleni Sauvignon 2,93€ / 22,0€ butelka
Sivi pinot 2,93€ / 22,0€ butelka
Rebula 2,93€ / 22,0€ butelka
Chardonay sel. 4,00€ / 30,0€ butelka

Rdeča

Carabrnet sauvignon 2,93€/ 22,0€ butelka
Mavrič rdeče 2,93€/ 22,0€ butelka

Kocijančič – Goriška Brda

Bela:

Sivi Pinot 3,20€ / 24,0€ butelka
Rebula 4,00€ / 30,0€ butelka
Sauvignon 4,00€ / 30,00€ butelka
Sauvignesse 3,20€ / 24,0€ butelka
Jama 4,40€ / 33,0€ butelka

Rdeča

Merlot 3,20€ / 24,0€ butelka
Cabarnet Sauvignon 3,20€ / 24,0€ butelka
Merlot Brjač (barik) 7,33€ / 55,0€ butelka