Vse informacije dobite na tel.: 01-521-12-20, fax.: 01-524-28-17ONLINE REZERVACIJA

Menuji za skupine

 

MENU st. 1                                                             Cena: 38,00 eur

1. krožnik: hladne predjedi
Hobotnica v solati, sipa s paradižnikom in rukolo, paradižnik z mozzarello,
Ribja pašteta, tunina pašteta, kraški pršut, carpacco brancina na rukoli, oceanski rakci v solati, mesni carpaccio s parmezanom grana padano, gosja pašteta, tatarski biftek

2. krožnik: Topla predjed
½ porcije hišni njoki z gobami in gamberi

3. krožnik: Glavna jed
Popečen file svežega brancina ali orade in blitva krompir ali
Rižota brancina ali popečeni gamberi ali
Govej ramstek s prilogo
(pri mesnem izboru pripada še solata)

4. krožnik: sladica
panacotta ali marelični zavitek s skuto ali domač sladoled ali tiramisu ali slivov ali jabolčni zavitek ali panacotta z malinami

MENU st. 2                                                            Cena: 40,00 eur

1. krožnik: hladna predjed:
tri vrste mešanega carpaccio mečarica, brancin, hobotnica

2. krožnik: Topla predjed:
½ porcije rižote z brancinom

3. krožnik: Glavna jed:
file sveže orade ali brancina (cca 30 do 35 dag),
priloga: Blitva Krompir
ali pljučni file s prilogo ali
(pri mesnem izboru pripada še solata)

4. krožnik: sladica:
tiramisu ali domači sladoled ali marelični zavitek s skuto

MENU st. 3                                                           Cena: 55,00 eur

1. krožnik: hladne predjedi
Mešan krožnik morskih solat

2. krožnik: Topla predjed I
Kos hobotnice pečene na žaru, 1kom kapesante na žaru, pečeni gamberi z radičem

3. krožnik: Topla predjed II
Sveži jastog z rezanci

4. krožnik: Glavna jed
romb ali brancin ali orada, Pečeno na odprtem žaru Ali
Ramstek pečen na odprtem žaru ali
pečen Pljučni file po želji
priloga: pečena zelenjava

5. krožnik: sladica
Tiramisu ali sveže sadje

6. Limonin sorbeto

MENU st. 4                                                        Cena: 50,00 eur

1. krožnik: hladna predjed
karpaccio hobotnice, Hobotnica v  solati, sipa s paradižnikom, tunina pašteta, carpaccio brancina ali tatar tune

2. krožnik: Topla predjed I
Dva škampa na žaru, 2 kapesanti na žaru, 1 kos hobotnice pečene na gradelah

3. krožnik: Topla predjed II
Rižota svežega brancina

4. krožnik: Glavna jed
Kos svežega brancina ali orade ali morske žabe, pečeno na odprtem žaru ali
Pljučni file pečen po želji
priloga: pečena sveža zelenjava

5. krožnik: sladica
Borovničeva rezina z domačim sladoledom

6. Limonin sorbeto

 MENU 6

1. krožnik: hladne predjedi
Hobotnica v solati, sipa s paradižnikom, tunin namaz, ribja pašteta,
oceanski rakci ali tatar tuna + carpaccio svežega brancina
2. krožnik: Topla predjed I.
½ porcije gamberov na žaru z radičem ali jurčki
3. krožnik: Topla predjed II:
špageti s škampi pikante
4. krožnik: Glavna jed:
file divjega brancina ali orade do 30 dag
priloga: bučke na žaru, Blitva s krompirjem
ali morska žaba v pečici
ali romb v pečici pečen s krompirjem ali
ramsteak pečen na odprtem žaru ali pljučni file pečen po želji
5. krožnik: sladica:
marelični zavitek

Cena menija: 46,00 Eur

MENU st. 7                                                         Cena: 55,00 eur

1. krožnik: hladne predjedi:
pršut, hobotnica v solati, sipa s paradižnikom in rukolo, paradižnik z mozzarello, Ribja pašteta, tunina pašteta, oceanski rakci v solati, mesni carpaccio s parmezanom grana padano, brancin carpaccio, hobotnica carpaccio

2. krožnik: Topla predjed I .:
1 kom scamp na žaru, 1 kom kapesanta na žaru, 1 kos pečene hobotnice na
gradeli in lignji – žar

3. krožnik: Topla predjed II .:
1/2 porcije rižote z brancinom ali
1/2 porcije njoki s škampi in jurčki

4. krožnik: Glavna jed:
file  divjega brancina ali orade do 30 dag ali file morske žabe
priloga: blitva krompir
ali mesni izbor:
pljučni ali telečji file pečen po želji

5. krožnik: sladica: Zavitek: marelični ali slivov ali panacotta ali tiramisu

Za večje število oseb je potrebno v naprej določiti vrste jedi.
Menuji so namenjeni za skupine od 15 oseb dalje.

MENU st. 8                                                       Cena: 45,00 eur

1. krožnik: hladne predjedi:
pršut, Hobotnica v solati,  sipa s paradižnikom in rukolo, paradižnik z mozzarello, Ribja pašteta, tunina pašteta, oceanski rakci v solati, mesni carpaccio s parmezanom grana padano, brancin carpaccio, hobotnica  carpaccio

2. krožnik: Topla predjed I .:
1 kom scamp na žaru, 1 kom kapesanta na žaru, 1 kos pečene hobotnice, pečene na
gradeli

3. krožnik: Glavna jed:
file  brancina ali orade ali romba do 30 dag 
priloga: blitva krompir
ali mesni izbor:
popečen govej ramstek s prilogo

4. krožnik: sladica:
panacotta ali marelični zavitek ali borovničeva rezina ali tiramisu

MENU st. 9         (izbor tega menuja pri rezervaciji najmanj 30 oseb)

1. krožnik:
Jedi hladne na skupne krožnike;
hobotnica v solati po dalmatinsko, lignji v solati po istrsko, kraški pršut z olivami, carpaccio svežega brancina, pljučni carpaccio na rukoli, oceanski rakci v solati, paradižnik z mozzarello in basiliko, gosja pašteta s tartufato, tatarski biftek, pašteta škarpene in tune.

2. krožnik: Topla predjed:
Hišni njoki z gobicami in pršutom ali
z bolognese omako ali z gamberi ali morska rižota ali bučke po dunajsko s tatar omako.

3. krožnik: Glavna jed:
2/1 sveže orade ali brancina, popečeno  na odprtem žaru ali
popečen svinjski kotlet ali puran s sirom in orehi v smetanovi osnovi
(lahko tudi popečen goveji ramstek)
Priloge: špinača s krompirjem ali v pečici pečen krompir ali ocvrtki
(pri mesnem krožniku mešana solata)

4. krožnik: Sladica:
Pana

panacotta ali panacotta z malinami ali slivov ali jabolčni zavitek.

Cena menuja na osebo: 30 eur

MENU st. 10

1. krožnik:
Morska solata (mešana) + ribja pašteta, oceanski rakci, Ribja pašteta, hobotnica v solati

2. krožnik:
1/2 popečene orade + popečeni lignji + popečena lovka hobotnice ali
kuhan govej jezik s hrenom
priloga: špinača s krompirjem ali blitva krompir

3. krožnik: Sladica:
Hišni zavitek ali panacotta ali sladoled

Cena menuja: 27 eur

 

 

Odprta vina: Štajersko belo Protner – cena za1l – 10,00 €
kraški teran Orel – cena ZA 1l – 22,00 €
mlado vino Čarga – cena ZA 0,75 l – 18,00 €

 

gumbek


VELIKO SILVESTROVANJE 2018 s skupino LEGINO in DJ-jem!!!

Veliko   silvestrovanje v  restavraciji     KRPAN (menuje glejte spodaj!)

Cena mesnega menuja:   69 eur

Cena ribjega menuja:      79 eur

Exstra ribji menu:          119 eur

  Za nepozabno noč v družbi

Hrvaške  skupine  LEGINO  in  DJ-a !

Silvestrsko   večerjo   vam    bodo         pripravljali   vrhunski   kuharji!

Vabljeni na dober žur,

do jutranjih ur!

Do objave je restavracija že 50% zasedena, zato    pohitite z rezervacijo!

Vse info na tel: 01 5211220 ali

Z veseljem, šef Dare

SILVESTRSKA  VEČERJA   2017/2018

 RIBJI   MENU  

Prvi krožnik: Hobotnica v solati po dalmatinsko, carpaccio svežega brancina

na pari, škarpenina in škamova pašteta

 Drugi krožnik: Juha svežega brokolija z gamberom

  Tretji krožnik:Hišni njoki s kozicami

  Četrti krožnik:Popečenega ½ brancina + pire z okusom Istrskega tartufa

  Peti krožnik:  Silvestrska sladica

 Šesti krožnik:    Ob 1.30 uri ribja juha sveže škarpene

 Cena menuja na osebo: 79,00 eur

MESNI MENU  

 Prvi krožnik: Tatarski biftek z basiliko + hišna petelinova pašteta + kraški pršut

 Drugi krožnik Brokolijeva kremna juha s popečeno slanino

 Tretji krožnik: Hišni njoki z divjačinskim golažem

  Četrti krožnik: Popečen ramstek (govedina angus) + svinjska ribica

   z jurčkovo omako + solat, priloga: pire z istrskim tartufom

   Peti krožnik:   Silvestrska sladica

   Šesti krožnik:     Ob 1.30 uri krepka goveja juha

  Cena menuja na osebo: 69,00 eur

RIBJI  EXTRA  MENU  

 Prvi krožnik: Sveže ostrige

 Drugi krožnik: Carpaccio svežega brancina, Kvarnerski škampi v marinadi

 Tretji krožnik  Hobotnica  v solati po dalmatinsko

Četrti krožnik: Popečene jakobove školjke, Pečena kvarneska škampa

 Peti krožnik: Juha svežega brokolija z gamberi

 Šesti krožnik: Kos divjega brancina, popečenega na odprtem ognju +

 Priloga pire z okusom tartufov + špinača

 Sedmi krožnik  Silvestrska sladica

   Osmi krožnik Ob 1.30 uri ribja juha sveže škarpene

 Cena menuja na osebo: 119,00 eur

Prosimo, da ob rezervaciji poveste za kateri menu ste se odločili, radi lažje priprave.

 

 

DECEMBRA DNEVI DALMATINSKE KUHINJE IN GLASBE!!!

Vabljeni v gostilno Krpan meseca DECEMBRA na DNEVE DALMATINSKE KUHINJE IN GLASBE,

VSE PETKE IN SOBOTE  ZVEČER VAS BO ZABAVALA DALMATINSKA SKUPINA LEGINO!

VKLJUČNO S SILVESTROVANJEM!!!

VABLJENI NA ŽUR DO JUTRANJIH UR!

REZERVACIJE  NA TEL 01/5211220 v gostilni Krpan v Ljubljani.

VALENTINOV MENU 2017

VALENTINOVA   VEČERJA   V   RESTAVRACIJI  KRPAN

V  TOREK  14.02.2016  od  1930 ure dalje

Tradicionalna glasba na Valentinovo ob zvokih klavirja v živo – že 25 let v restavraciji Krpan.

Tokrat bo z vami pianist Uroš.

Izbirate lahko med tremi menuji; Ribji, Mesni  in Vegetarijanski

Ob rezervaciji POTRDITE TUDI ŽELJENI MENU,

radi lažje priprave hrane.

tel. 01/5211220

Vabljeni na prijetna večera v restavracijo Krpan v Ljubljani.

 

 

 

VALENTINOV  RIBJI  MENU:

  1. krožnik

  Hobotnica v solati po dalmatinsko, carpaccio divjega brancina na pari, z oljčnim oljem Monteroso, carpaccio divjega lososa

  1. krožnik

Hišni njoki z gamberi

  1. krožnik

 Popečenega ½ svežega brancina, pečeno na odprtem žaru, kurjeno z drvmi in vinsko trto

(ribi očistimo kosti) in pečen škamp

Priloga: blitva krompir

  1. krožnik – Hišni desert:

 Hišni tiramisu  ali panna cotta z gozdnimi sadeži

Cena valentinovega menuja     samo 28 eur

  

 VALENTINOV   MESNI   MENI:

  1. krožnik

 Konjska suha klobasa s hrenom, tatarski biftek

  1. krožnik

Hišni njoki z divjačinskim golažem

  1. krožnik

 Pečen goveji biftek na maslu

Priloga: pečen krompir in solata

  1. krožnik – Hišni desert:

Hišni tiramisu  ali panna cotta z gozdnimi sadeži

Cena valentinovega menuja  samo 28 eur

  

 VALENTINOV  VEGETARIJANSKI  MENU:

  1. krožnik

 Juha svežega Brokolija ali mešana solata iz domačega vrta

  1. krožnik

Pečen radič TRAVISO, pečene bučke na odprtem žaru

  1. krožnik

 Rižota s svežo zelenjavo

  Tiramisu Krpan ali panna cotta z gozdnimi sadeži

  1. krožnik – Hišni desert:

   Slivov in breskov zavitek

Valetninov vegetarijanski menu samo  25 eur

VELIKI ROJSTNODNEVNI POPUST!!!

V MESECU SEPTEMBRU, OKTOBRU  IN NOVEMBRU  2017

IZKORISTITE  VELIKI  ROJSTNODNEVNI  POPUST OD 18% DO 50%

                KOLIKOR LET, TOLIKO POPUSTA!!! 


Ob praznovanju rojstnega dne v gostilni »Krpan« v Ljubljani vam pri hrani priznamo velik skupinski popust.

 

V gostilni »Krpan« v Ljubljani vam priznavamo skupinski popust na vse jedi po naročilu, (razen na menuje in jedi, ki so v tedenski ponudbi ter na kosila, kjer so že vključeni popusti) ob praznovanju vašega rojstnega dne.

Popuste vključujejo jedi iz ponudbe gostilniškega jedilnika ali po predhodnem dogovoru.

 

Vrste popustov ob praznovanju rojstnega dne:

  1. Skupinski popust nudimo vsaki polnoletni osebi slavljenki/cu od 18-tega do 100-tega leta.

Popust je vezan na število dopolnjenih let – več let ima slavljenec, večji je popust, tako se popust povečuje do 50%, ki je tudi največji možen popust. To pomeni, da imate za praznovanje 18. rojstnega dne 18% popust, za 50. rojstni dan pa že največji 50% popust na vse jedi iz našega jedilnika (brez tedenskih ponudb in kosil) ali na jedi po predhodnem dogovoru.


  1. Popust se prizna, če slavljenka ali slavljenec gosti najmanj 6 in največ 60 gostov. V primeru da slavljenec gosti več kot 60 oseb, se je potrebno predhodno dogovoriti.

 

  1. Popust se prizna, če se slavljenka/ec odloči, da za povabljene naroči dva hoda jedi, to pomeni hladno ali toplo predjed in toplo glavno jed – slavnostno torto lahko prinesejo s seboj.

 

  1. Popust nudimo samo pri jedeh, na pijačo ne nudimo popustov.

 

  1. Popust za rojstne dneve se prizna 15 dni od datuma rojstnega dne (prej ali pozneje). Slavljenec nas o koriščenju obvesti že ob rezervaciji. a


  1. V primeru da v isti družbi praznuje rojstni dan več oseb, se popust upošteva enkrat – tisti ki je najugodnejši za gosta.

 

  1. Zaradi velikega popusta, je možno plačilo računa le z gotovino ali po predračunu. (brez kreditnih kartic).

 

Spoštovani gostje in slavljenci.

Da ne bo prihajalo do nevšečnosti, vas prosimo, da se pri osebni rezervaciji  ali pa pri plačilu izkažete z osebnim dokumentom.

 

  • Pripravimo vam lahko tudi stoječ hladno-topli bife.
  • Če želite živo glasbo vam lahko svetujemo in posredujemo pri izbiri glasbenikov.
  • Rezervacija je možna v restavraciji ali v sobah za skupine, prav tako na letnem vrtu.

 

Informacije so vam na voljo:

 gostilna »Krpan«, 015211220

 spletna stran: gostilna-krpan.si

                        

 

 

 

NE ZAMUDITE IZJEMNE PRILOŽNOSTI

od januarja 2017 OB NEDELJAH odprto po predhodni rezervaciji!!!

GOSTILNA – RESTAVRACIJA KRPAN V LJUBLJANI ODPRTA OB NEDELJAH PO PREDHODNI REZERVACIJI!

POLEG RIB IN RIBJIH JEDI, SO V PONUDBI TUDI MESNE IN VEGETARIJANSKE JEDI.

 

PREDHODNA REZERVACIJA NA TEL. 01/5211220

 

ODPIRALNI ČAS

GOSTILNA JE ODPRTA VSE DNI V TEDNU OD 12. DO 24. URE, OB NEDELJAH ODPRTO PO PREDHODNI REZERVACIJI.

SPOŠTOVANI  GOSTjE    GOSTILNE  »KRPAN«!

 Obveščamo Vas,

 da je gostilna  » KRPAN«  ODPRTA VSE  NEDELJE DO KONCA LETA 2017 OD 12. DO 20. URE!!!

 

PONUDBA V ČASU KOSIL, ki se vsak dan od 11. do 19. splača! – Restavracija spodaj

PONUDBA V ČASU KOSIL   »KRPAN«

 KI SE VSAK DAN OD 11. DO 19. SPLAČA!                  

                                                                                                  Cene z 9,50% ddv-jem)

    

  1. Jurčkova juha (g)                                                                     4,80 eur
  2. Ribja juha (f)                                                                             4,00 eur
  3. Kraška jota (ž)                                                                          4,00 eur
  4. Kraška jota s pečenico (ž)                                                    5,00 eur
  5. Kraška jota z rebrci (ž)                                                         6,00 eur
  6. Jurčki z jajci (j)                                                                        8,90 eur
  7. Jurčki z jajci in slanino (j,ž)                                               9,90 eur
  8. Rižota ali rezanci z jurčki (ž,g,j)                                      8,90 eur
  9. Jurčki z gamberi – žar                                                          9,90 eur
  10. Morska solata (hobotnica, lignji, rakci, gamberi) (mk,r,ž)    9,00 eur

11.Hišni njoki z gamberi (g,j,ž)                                                                     8,00 eur

12.Morska rižota (hobotnica, lignji, pedoče,gamberi) (mk,r,ž)     9,90 eur

13.Špageti s školjkami (pedoče 400 g) (mk,ž,g,j)                                  7,50 eur

14.Škampi na žaru 400g (ali buzara ali s špageti) (mk,ž,g,j)         14,00 eur

15.Pedoče školjke z gamberi na buzari 500g (mk,ž)                              9,90 eur

16.Čevapčiči + pečena paprika (ž)                                                                8,00 eur

17.Svinjska rebrca + krompir + solata (ž,z)                                               8,00 eur

 Hišni zavitek  (g,j,ž)                                                                                              3,50 eur

 PONUDBA VIN:

                                                                            Cene pijač z 22% ddv-jem

              Zelen (ž)                                                 0,75 l  = 12,00 eur

                                                                                0,10 l  =   1,50 eur

         Chardonay (ž)                                          0,75 l  = 12,00 eur

                                                                                0,10 l  =    1,50 eur

    Cabernet sauvignon Chile   (ž)               0,75 l  = 12,50 eur

                                                                                0,10 l  =    1,70 eur

 V restavraciji zgoraj in na restavracijskem vrtu se zaračunava  pogrinjek 2,50 eur. (cena z 22% ddv-ja).

LEGENDA ALERGENOV:

GLUTEN    JAJCA    ARAŠIDI    SOJA  MLEKO   OREŠKI  RIBE   RAKI    MEHKUŽCI      LISTNA ZELENA        GORČIČNO SEME     VOLČJI BOB     ŽVEPLOV DIOKSID

g               j                 a                  l            m               o          f            r               mk                            z                                     gs                              v                                  ž

 

 

 

 

Vinska karta

Goriška Brda (Klet Dobrovo)

Sivi Pinot 1.5€ / 12€ butelka
Chardonay 1.5€ / 12€ butelka

Čile

Cabarnet Sauvignon Čile 1,7€ / 12,5€ butelka
Rose polsladko (tikveš) 1,5€/ 12,0€ butelka

Vina Koper (Bela)

Malvazija 2.93€ / 22,0€ butelka
Sladki muškat 2,93€ / 22,0€ butelka

Šekoranja Bizeljsko (Rdeče)

Gamay 0,5l    7€ / 30,0€ butelka

Dalmatinska vina (Rdeče)

Postup Pelješac 4,80€ / 36,0€ butelka

Simčič (Rdeče)

Teodor rdeče sel. 7,33€ / 55,0€ butelka
Merlot opoca  72,0€ butelka

Movia Goriška Brda

Belo

Gredič (Sauvignonese) 3,20€ / 24,0€ butelka
Veliko belo 6,50€ / 48,75€ butelka
Veliko belo 3l 2000.let   380,0€ butelka

Rdeče

Veliko rdeče 72,0€

Lisjak Radivoj – Vipavska dolina

Bela:

Rumeni muškat (0,5l) 4,40€ / 22,0€ butelka

Skaza štajerska

Bela:

Renski rizling 2.93€ / 22,0€ butelka
Sivi pinot 4,00€ / 30,0€ butelka

Mavrič – Goriška brda

Bela

Zeleni Sauvignon 2,93€ / 22,0€ butelka
Sivi pinot 2,93€ / 22,0€ butelka
Rebula 2,93€ / 22,0€ butelka
Chardonay sel. 4,00€ / 30,0€ butelka

Rdeča

Carabrnet sauvignon 2,93€/ 22,0€ butelka
Mavrič rdeče 2,93€/ 22,0€ butelka

Kocijančič – Goriška Brda

Bela:

Sivi Pinot 3,20€ / 24,0€ butelka
Rebula 4,00€ / 30,0€ butelka
Sauvignon 4,00€ / 30,00€ butelka
Sauvignesse 3,20€ / 24,0€ butelka
Jama 4,40€ / 33,0€ butelka

Rdeča

Merlot 3,20€ / 24,0€ butelka
Cabarnet Sauvignon 3,20€ / 24,0€ butelka
Merlot Brjač (barik) 7,33€ / 55,0€ butelka