Vse informacije dobite na tel.: 01-521-12-20, fax.: 01-524-28-17ONLINE REZERVACIJA

Novice

VELIKO SILVESTROVANJE 2019/2020!

Posted in: Uncategorized

             VELIKO  SILVESTROVANJE  V  RESTAVRACIJI  KRPAN!

ZA NEPOZABNO NOČ V DRUŽBI ODLIČNE HRVAŠKE SKUPINE LEGINO!

Silvestrsko večerjo vam bodo pripravljali  vrhunski kuharji! Vabljeni na dober žur, do jutranjih ur!

Cena mesnega menuja: 79 eur,           ribjega menuja: 85 eur,                Extra ribji menu: 119 eur

Do objave je restavracija že 50% zasedena, zato pohitite z rezervacijo!

Tudi v mesecu decembru, po predhodnem dogovoru, na željo skupine, lahko nudimo živo glasbo fantastične skupine LEGINO!

VSE INFO NA TEL: 015211220

SILVESTRSKA  VEČERJA 2019/2020

RIBJI   MENU   

 ❖❖❖

Prvi krožnik:

Hobotnica v solati po dalmatinsko, carpaccio svežega brancina

na pari, škarpenina in škamova pašteta

❖❖❖

Drugi krožnik:

Juha svežega brokolija z gamberom

❖❖❖

  Tretji krožnik:

Hišni njoki s kozicami

 ❖❖❖

 Četrti krožnik:

Popečenega ½ brancina + pire z okusom

Istrskega tartufa

❖❖❖

 Peti krožnik:

 Silvestrska sladica

❖❖❖

Šesti krožnik:

 Ob 1.30 uri ribja juha sveže škarpene

❖❖❖

Cena menuja na osebo: 85,00 eur

 

MESNI MENU   

 ❖❖❖

Prvi krožnik:

Tatarski biftek z basiliko + hišna petelinova pašteta + kraški pršut

❖❖❖

Drugi krožnik:

Brokolijeva kremna juha s popečeno slanino

❖❖❖

  Tretji krožnik:

Hišni njoki z divjačinskim golažem

 ❖❖❖

 Četrti krožnik:

File beefsteak na žaru + svinjska ribica

z jurčkovo omako + solata 

priloga: pire z istrskim tartufom

❖❖❖

Peti krožnik:

 Silvestrska sladica

❖❖❖

Šesti krožnik:

 Ob 1.30 uri krepka goveja juha

❖❖❖

Cena menuja na osebo: 79,00 eur

RIBJI  EXTRA MENU   

 ❖❖❖

Prvi krožnik:

Sveže ostrige

 ❖❖❖

Drugi krožnik:

Carpaccio svežega brancina,

Kvarnerski škampi v marinadi

 

❖❖❖

Tretji krožnik:

Hobotnica  v solati po dalmatinsko

❖❖❖

  Četrti krožnik:

Popečene jakobove školjke,

Pečena kvarneska škampa

 ❖❖❖

Peti krožnik:

Juha svežega brokolija z gamberi

 ❖❖❖

  Šesti krožnik:

Kos divjega brancina, popečenega na odprtem ognju + 

Priloga pire z okusom tartufov + špinača 

❖❖❖

 Sedmi krožnik:

 Silvestrska sladica

❖❖❖

  Osmi krožnik:

   Ob 1.30 uri ribja juha sveže škarpene

❖❖❖

Cena menuja na osebo: 119,00 eur

Prosimo, da ob rezervaciji poveste za kateri menu ste se odločili, radi lažje priprave.