Vse informacije dobite na tel.: 01-521-12-20, fax.: 01-524-28-17ONLINE REZERVACIJA

SILVESTROVANJE 2018 s skupino LEGINO in DJ-jem!!!

Veliko   silvestrovanje v  restavraciji     KRPAN (menuji priloženi spodaj!)

Cena mesnega menuja:   69 eur

Cena ribjega menuja:      79 eur

Exstra ribji menu:          119 eur

  Za nepozabno noč v družbi

Hrvaške  skupine  LEGINO  in  DJ-a !

Silvestrsko   večerjo   vam    bodo         pripravljali   vrhunski   kuharji!

Vabljeni na dober žur,

do jutranjih ur!

Do objave je restavracija že 50% zasedena, zato    pohitite z rezervacijo!

Menuji bodo objavljeni 5.decembra 2017

Vse info na tel: 01 5211220 ali

Z veseljem, šef Dare

SILVESTRSKA  VEČERJA   2017/2018

 RIBJI   MENU  

Prvi krožnik: Hobotnica v solati po dalmatinsko, carpaccio svežega brancina

na pari, škarpenina in škamova pašteta

 Drugi krožnik: Juha svežega brokolija z gamberom

  Tretji krožnik:Hišni njoki s kozicami

  Četrti krožnik:Popečenega ½ brancina + pire z okusom Istrskega tartufa

  Peti krožnik:  Silvestrska sladica

 Šesti krožnik:    Ob 1.30 uri ribja juha sveže škarpene

 Cena menuja na osebo: 79,00 eur

MESNI MENU  

 Prvi krožnik: Tatarski biftek z basiliko + hišna petelinova pašteta + kraški pršut

 Drugi krožnik Brokolijeva kremna juha s popečeno slanino

 Tretji krožnik: Hišni njoki z divjačinskim golažem

  Četrti krožnik: Popečen ramstek (govedina angus) + svinjska ribica

   z jurčkovo omako + solat, priloga: pire z istrskim tartufom

   Peti krožnik:   Silvestrska sladica

   Šesti krožnik:     Ob 1.30 uri krepka goveja juha

  Cena menuja na osebo: 69,00 eur

RIBJI  EXTRA  MENU  

 Prvi krožnik: Sveže ostrige

 Drugi krožnik: Carpaccio svežega brancina, Kvarnerski škampi v marinadi

 Tretji krožnik  Hobotnica  v solati po dalmatinsko

Četrti krožnik: Popečene jakobove školjke, Pečena kvarneska škampa

 Peti krožnik: Juha svežega brokolija z gamberi

 Šesti krožnik: Kos divjega brancina, popečenega na odprtem ognju +

 Priloga pire z okusom tartufov + špinača

 Sedmi krožnik  Silvestrska sladica

   Osmi krožnik Ob 1.30 uri ribja juha sveže škarpene

 Cena menuja na osebo: 119,00 eur

Prosimo, da ob rezervaciji poveste za kateri menu ste se odločili, radi lažje priprave.