Vse informacije dobite na tel.: 01-521-12-20, fax.: 01-524-28-17ONLINE REZERVACIJA

Novice

TEDEN NAJBOLJŠIH RESTAVRACIJ-od 12. do 30. oktobra 2018!

Posted in: Uncategorized

TEDEN NAJBOLJŠIH RESTAVRACIJ

V času tedna najboljših restavracij v Ljubljani, vam je  od 12. oktobra do 30. oktobra , najboljša ribja restavracija Krpan v Ljubljani, s 26. letno tradicijo, pripravila ponudbo, kot še nikoli – izvrstna menuja ( ribji in mesni) za samo 25. eur. (Strežemo ju po 16. uri). V tem času strežemo tudi vso našo ostalo ponudbo.

Na voljo bodo nagrajena vina vrhunskih okusov – kozarec teh vin samo 3 – 4 eur:

Sivi pinot Mavrič

Cabernet sauvignon 2012 Mavrič

Merlot 2015 Mavrič

Rebula Mavrič

Sauvignon Kocijančič

Zelen Stegovec – Vipavska dolina

Rose Batič

Sivi Pinot Batič

Malvazija Monterosso.

V petek in soboto zvečer  bo v živo igral glasbenik iz otoka Mljeta, Zoran  (Tarzan),  legenda hrvaških glasbenih skupin.

Za rezervacijo pohitite na tel. 01/5211220, število je omejeno na 40 gostov na večer.

V času od 12. oktobra do 30. oktobra 2018 po 16. uri

EKSTRA  RIBJI  MENU

1.krožnik

Pozdrav iz kuhinje

Tunina pašteta in škampova + škamperina pašteta s kamprami

2.krožnik

Carpaccio brancina (na pari) in

Hobotnica po dalmatinsko z oljčnim oljem Monterosso

ali  ribja juha od škarpene

  1. krožnik

Pečen škamp + pečena jakobova školjka + popečena gambera

  1. krožnik

½ popečenega brancina (ali Orade) na gradelah, kurjeno z drvmi in vinsko trto

Priloga: blitva s krompirjem ali krompirjev pire, okus po istrskih tartufih

  1. krožnik: Hišna sladica

Cena: 25 eur

    EKSTRA  MESNI MENU

1.krožnik

Pozdrav iz kuhinje

Petelinova pašteta, prijetnega okusa po čokoladi

2.krožnik

Bifcarpaccio iz mlade govedine, z oljčnim oljem in grana padano

in Tatarski biftek mlade govedine  ali

Juha buče Hokaido z bučnimi semeni in popečeno slanino

  1. krožnik

Hišni njoki s svežimi slovenskimi jurčki

  1. krožnik

Svinjska ribica v naravni omaki z okusom tartufov

Priloga: krompir pire z okusom istrskega tartufa, solata

  1. krožnik: Hišna sladica

Cena: 25 eur

Cenjene goste prosimo, da se za meni odločijo ob rezervaciji.

Vas  pozdravlja, šef kuhinje Darko Simončič.