Vse informacije dobite na tel.: 01-521-12-20, fax.: 01-524-28-17ONLINE REZERVACIJA

Novice

V DECEMBRSKIH DNEH ŽIVA GLASBA, ZA NOVO LETO SILVESTROVANJE!!!

Posted in: Uncategorized

Cenjeni gostje, obveščamo vas, da bo v mesecu decembru v gostilni Krpan živa glasba, imamo posebne prostore tudi za skupine.

Goste, ki se bodo odločili za SILVESTROVANJE  v gostilni Krpan, prosimo, da  ob rezervaciji sporočijo tudi za katerega od spodaj navedenih treh menujev so se odločili.

SILVESTRSKA  VEČERJA   2018/2019

RIBJI   MENU  

Prvi krožnik:

Hobotnica v solati po dalmatinsko, carpaccio svežega brancina

na pari, škarpenina in škamova pašteta

Drugi krožnik:

 Juha svežega brokolija z gamberom

 Tretji krožnik:

Hišni njoki s kozicami

 Četrti krožnik:

Popečenega ½ brancina + pire z okusom

Istrskega tartufa

Peti krožnik:

 Silvestrska sladica

Šesti krožnik:

Ob 1.30 uri ribja juha sveže škarpene

 Cena menuja na osebo: 79,00 eur

 

MESNI MENU  

Prvi krožnik:

Tatarski biftek z basiliko + hišna petelinova pašteta + kraški pršut

 Drugi krožnik:

Brokolijeva kremna juha s popečeno slanino

 Tretji krožnik:

Hišni njoki z divjačinskim golažem

 Četrti krožnik:

File beefsteak na žaru + svinjska ribica

z jurčkovo omako + solata

priloga: pire z istrskim tartufom

Peti krožnik:

Silvestrska sladica

 Šesti krožnik:

Ob 1.30 uri krepka goveja juha

Cena menuja na osebo: 69,00 eur

 

RIBJI  EXTRA  MENU  

Prvi krožnik:

Sveže ostrige

Drugi krožnik:

Carpaccio svežega brancina,

Kvarnerski škampi v marinadi

 Tretji krožnik:

 Hobotnica  v solati po dalmatinsko

 Četrti krožnik:

Popečene jakobove školjke,

Pečena kvarneska škampa

Peti krožnik:

Juha svežega brokolija z gamberi

  Šesti krožnik:

Kos divjega brancina, popečenega na odprtem ognju +

Priloga pire z okusom tartufov + špinača

 Sedmi krožnik:

 Silvestrska sladica

  Osmi krožnik:

Ob 1.30 uri ribja juha sveže škarpene

 Cena menuja na osebo: 119,00 eur

Prosimo, da ob rezervaciji poveste za kateri menu ste se odločili, radi lažje priprave.