Vse informacije dobite na tel.: 01-521-12-20, fax.: 01-524-28-17ONLINE REZERVACIJA

Gostilna Krpan, Ljubljana – Moste

Krpan je gostilna z dolgoletno tradicijo z največjim izborom ribjih jedi in svežih rib v Ljubljani, ki jih pripravljamo na več načinov. Prav hišna specialiteta pa je pečenje rib na odprtem žaru kurjenim z vinsko trto. Za nejedce ribjih jedi imamo v ponudbi tudi nekaj mesnih in zelenjavnih jedi ter testenine, njoke, … V gostilni Krpan poskrbimo tudi za širok izbor vin, tako domačih kot tujih proizvajalcev, npr. vina iz Čila, Francije, Hrvaške (dalmatinska in istrska vina) in Italije.


 • Catering

  Pripravimo postrežbo pri vas!

  V našem gostinskem podjetju se ukvarjamo tudi s postrežbo hladno – toplih jedi in pijač na terenu – CATERING. Organizacijo in pripravo vodi direktor podjetja Darko Simončič v Gostilnah Krpan in Figovec.Dvajset let izkušenj na večjih in manjših strežbah brez števila dokazujejo kvaliteto naših obeh gostiln...

  PODROBNEJE...
 • Dnevna ponudba

  Raznolika dnevna ponudba

  Ponujamo vam poleg klasičnih kosil tudi dnevne menije, ki se spreminjajo, tako da imate pestro izbiro morskih in mesnih jedi v restavraciji pri kosilih ali večerjah. V kolikor želite pa najboljše vas vabimo v našo restavracijo na prvem nadstropju, kjer boste v prijetnem ambijentu uživali ob hrani.

  PODROBNEJE...
 • Posebna ponudba

  Jejte več za manj denarja

  Ob petkih in sobotah imamo na voljo akcijsko ponudbo in sicer JEŠ, JEŠ za samo 19,50 EUR. Gre za menije s 4 hodi (hladna, topla predjed, glavna jed, sladica). Pripeljite svojo drago v romantičen ambient in ob kulinaričnih dobrotah naše kuhinje uživajte nedaleč od centra Ljubljane...

  PODROBNEJE...


V gostilni »Krpan« v Ljubljani vam priznavamo skupinski popust na vse jedi po naročilu, (razen na menuje in jedi, ki so v tedenski ponudbi ter na kosila, kjer so že vključeni popusti) ob praznovanju vašega rojstnega dne. Popuste vključujejo jedi iz ponudbe gostilniškega jedilnika ali po predhodnem dogovoru.

Ekipa Gostilne Krpan